Tuulikoti – lahti

Tuulikoti on kaunis ja turvallinen hoivakoti, jossa ikäihminen saa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Se sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Lahden Myllypohjassa, vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Vuonna 2016 valmistuneen Tuulikodin toiminnan keskus on Tuulenpesä, jossa ruokaillaan, pelataan ja vietetään aikaa yhdessä. Tuulenpesän ympärille sijoittuu kolme ryhmäkotia: 10 asunnon Lounatuuli, 11 asunnon Suvituuli ja 9 asunnon Pohjantuuli. Yhteensä asukaspaikkoja on 30.

Kaikissa ryhmäkodeissa on oma oleskelutilansa, jossa voi järjestää esim. asukkaan syntymäpäiviä tai katsella televisiota mukavassa seurassa. Tuulikodissa ulkoillaan suojaisella aidatulla sisäpihalla. Pihan penkeillä on hyvä levähtää ja pysähtyä nauttimaan auringonsäteistä.

Tuulikotiin asukkaaksi voi tulla Lahden kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai maksamalla hoidosta itse. Lisätietoa Lahden kaupungin vanhuspalveluiden sivuilta.

CORONARIAN KOTIKYLÄ – KOTI IKÄIHMISILLE

  1. Halustamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä. Lue lisää täältä.