Työterveyshuolto – Oulu

Coronaria työterveys

Coronaria työterveys tuottaa monipuolisia työterveyspalveluja julkishallinnolle ja yrityksille Pohjois-Suomen alueella – paikallisesti ja laadukkaasti palvellen. Coronaria Työterveys tukee sekä yksilön että koko työyhteisön hyvinvointia, tavoitteena on hyvä ja sujuva työarki, terveellinen ja turvallinen työympäristö sekä hyvin toimiva työyhteisö.

Työterveyden yksikössämme Limingantullin Prismakeskuksessa Oulussa työskentelee työterveyslääkärit ja työterveyshoitajat arkipäivisin klo 8-16. Lisäksi työterveydessämme työskentelee työpsykologi ja työfysioterapeutti. Coronarian kattava ja ammattitaitoinen erikoislääkäriverkosto tukee työterveyshuollon toimintaa ja asiakkaiden hoitoa. Otamme laboratorion näytteet kuten nielunviljelyt ja verikokeet itse. Hoidontarpeen ja -kiireellisyyden arvioi aina työterveyshoitaja, työterveyslääkäriä tarvittaessa konsultoiden.

Coronaria Työterveyden kilpailukyvyn perustana ovat asiakaslähtöinen ja kilpailukykyinen hintataso, avoin ja luotettava toimintatapa, tehokas organisaatio sekä työntekijöiden ja asiakkaiden arvostaminen.

Voit tutustua yksikön palveluihin lisää Coronaria Työterveyden omilla nettisivuilla.