vihrea luontomaisema puita ja vesisto

Yritys

Coronaria Tietotaito Oy on valtakunnallisesti toimiva suomalainen asiantuntijayritys, jonka toiminnan vahva ydin on psykologisen osaamisen hyödyntämisessä niin koti-, työ- kuin harrastusympäristössäkin. Tuotamme monialaisia palveluja ihmisten arjen tueksi sekä yritysten ja organisaatioiden menestyksen mahdollistamiseksi.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1989 ja toimimme aiemmin Psykologian TietoTaito Oy:n nimellä. Toimistomme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Jyväskylässä.

Asiakkaitamme palvelee noin 30 työntekijäämme, joilla on psykologinen, psykoterapeuttinen, lääketieteellinen, kasvatustieteellinen, ekonomistinen tai luonnontieteellinen koulutus. Useilla heistä myös vankka käytännön työkokemus julkisen tai yksityisen sektorin johtotehtävistä.

Innovatiivisuus, tutkimus ja tuotekehitys ovat meille yrityksenä tärkeitä arjen asioita, samoin asiakkaan tarpeista lähtevät palveluratkaisut. Teemme paremman huomisen kanssasi!

Suomen vahvimmat -erikoissertifikaatti

Tietotaito on saanut Suomen Asiakastieto Oy:ltä Suomen vahvimmat platina -erikoissertifikaatin vuosille 2007 - 2016. Luokitus on merkki yrityksemme hyvistä talouden tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä.