Yksityishenkilöille

Hyvää suomalaista hoitoa sinun parhaaksesi

Coronaria on 100 % suomalainen terveydenhuollon uudistaja. Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa.

Tavoitteemme on, että sinä palveluidemme käyttäjänä saat aina parasta mahdollista hoitoa mahdollisimman lähellä kotiasi. Meille hyvät hoitotulokset ja sinun tyytyväisyytesi ovat tärkeimmät mittarit onnistumisestamme. Emme halua juoksuttaa sinua turhissa hoidoissa, vaan paneudumme tilanteeseesi huolella.

Verkon välityksellä toimivan Lähipalvelumme ansiosta voimme tarjota sinulle erikoislääkäreidemme asiantuntemusta jopa oman kuntasi terveyskeskuksessa.

CORONARIA-TILI ON JOUSTAVA TAPA MAKSAA PALVELUISTAMME ERISSÄ

Kun otat Coronaria-tilin käyttöön, et maksa palvelun käytön yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina jopa 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa!

Coronaria-tili on tällä hetkellä käytössä yksityishenkilöille suunnatuissa palveluissamme Coronaria Silmäsairaalassa, Hammasklinikalla, Lääkäripalveluissa sekä Rehapissa.  

Lue lisää Coronaria-tilistä