Yritys

100% suomalainen Terveydenhuollon uudistaja

Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Korkeatasoinen hoito ja huolenpito ovat palveluidemme lähtökohta, sillä meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat lähellä sydäntä. Koko olemassaolomme ajan olemme haastaneet niin itsemme kuin koko toimialan toimintamallit ja rakentaneet aidosti parempaa terveydenhuoltoa.

Seuraamme tarkasti hoitotuloksia ja pidämme kustannukset kurissa. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään, sillä kokemuksemme mukaan se heijastuu suoraan asiakkaidemme kokemaan palveluun.

Tulokset kertovat, että olemme uudistamistyössä jo onnistuneet: niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme tyytyväisyys ovat olleet mitatusti erittäin korkealla tasolla, ja uudenlainen toimintamallimme on tuonut merkittäviä säästöjä asiakkaillemme.

Kannamme myös vastuumme toimintaympäristöstämme luomalla työtä pieniinkin kuntiin ja maksamalla veromme reilusti Suomeen.

PALVELEMME YLI 1000 TYÖNTEKIJÄN VOIMIN. TEEMME YLI PUOLI MILJOONAA HOITOTOIMENPIDETTÄ VUODESSA KAIKKIALLA SUOMESSA.