Ilmakuva kaupungista

CORONARIA ANALYSTJÄNSTER UTVIDGAR TILL SVERIGE

Coronaria Analystjänster har 30.4.2020 köpt Remotea Oy:s svenska affärsverksamhet. Genom affären utvidgar Coronaria Analystjänster sin verksamhet till Sverige.

”Det här är fortsättning på ett pågående, längre samarbete. Finlands telemedicinska tjänsteaffärsverksamhet hittade ett utmärkt hem hos Coronaria koncernen. Jag har varit imponerad av, hur Coronaria har satsat på utvecklandet av affärsverksamheten i fråga. Jag är övertygad om att Coronarias kunnande och kvalitét kommer att tjäna våra svenska kunder”, konstaterar Remotea Oy:s styrelseordförande Sami Isoaho.

”Förvärvet stöder vår strategi att utvidga verksamheten till nya områden och ger oss ett fotfäste på den svenska marknaden. Genom förvärvet ansluts utöver bekanta tjänster, även erfarna specialister och lokala kunder till Coronaria Analystjänster. Vårt mål är att utveckla distanskonsultationstjänster och tjänstemodeller i Sverige och genom det utvidga vårt kundunderlag”, säger Susanna Männikkö, affärsområdeschef för Coronaria Analystjänster.

Coronaria är ett 100 % finskägt företag med inriktning på hälsovårdstjänster. Vi förnyar hälsovården genom att skapa hälsovårdstjänster av hög kvalitet med beaktande av individuella behov. Vi tillhandahåller ett mångsidigt tjänsteutbud inom primärvård, specialiserad vård samt rehabilitering.

Remotea Oy är ett finskt medtech bolag, som grundades år 2002. Remotea har specialiserat sig på EKG-analytik och kardiologiska programvarulösningar.

För mera information:

Coronaria Analyysipalvelut Oy
Susanna Männikkö
Affärsområdeschef
+358 400 384 476
susanna.mannikko(a)coronaria.fi

Remotea Oy
Sami Isoaho
Styrelseordförande
+358 50 369 6106
sami.isoaho(a)remotea.fi