Naishoitaja koskettaa ilmassa leijuvan kosketusnäytön ikonia.

Coronaria Analyysipalvelut

Suomen johtava etäkonsultaatiopalveluiden asiantuntija

Etäkonsultaatiot varmistavat nopean ja laadukkaan hoidon kustannustehokkaasti. Coronaria Analyysipalvelut on etäkonsultaatioiden asiantuntija. Palvelumallissamme hoitava lääkäri saa käyttöönsä Suomen kokeneimpien erikoislääkäreiden osaamisen niin rytmihäiriöiden, verenpainetaudin kuin uniapnean diagnosointiin. Kaikki lausuvat lääkärimme ovat kokeneita erikoislääkäreitä ja lausuntomme ovat tutkitusti laadukkaita.

Sydämen rytmihäiriöt voidaan havaita, verenpaineen vuorokausivaihtelut mitata ja uniapneatauti diagnosoida mukana kannettavien tallennuslaitteiden avulla. Me Coronaria Analyysipalveluissa olemme erikoistuneet näiden tallenteiden analysointiin ja luoneet siitä palvelumallin, joka voidaan ottaa käyttöön missä tahansa. Palvelumme on potilaille helppoa ja miellyttävää, koska tutkimus tehdään kotona ja laitteet saa omalta lääkäriltä.

Asiakkaitamme ovat terveydenhuollon eri yksiköt, esimerkiksi lääkäriasemat, työterveyshuolto ja terveyskeskukset. Tuottamamme kokonaispalvelut ovat EKG-pitkäaikaisrekisteröinti, yöpolygrafia ja verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinti. Toimimme kaikkialla Suomessa - nyt myös Ruotsissa.


Etäkonsultaatioilla hyötyvät kaikki

Coronaria Analyysipalveluiden tarjoamissa etäkonsultaatioissa erityisasiantuntemusta vaativat osat hoitoprosessista tarjotaan tietoturvallisen verkkopalvelun välityksellä. Hoidon saavutettavuus paranee, kun erikoissairaanhoidon asiantuntemus on suoraan perusterveydenhuollon lääkärin käytettävissä ilman perinteistä lähetekierrettä.

  • Terveydenhuollon tehokkuus ja prosessien sujuvuus paranevat
  • Lähetteet erikoislääkäreille vähenevät
  • Jonotusaika tutkimukseen lyhenee
  • Diagnoosin saaminen ja hoitoon pääsy nopeutuvat
  • Potilastyytyväisyys kasvaa

Miten palvelumme toimii?

Miten palvelumme toimii graafi

Naislääkäri istuu tietokoneella sormet näppäimistöllä.

Laatu syntyy kokemuksesta, asiantuntijoista ja jatkuvasta mittaamisesta

Coronaria Analyysipalveluilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus etäkonsultaatiopalveluista. Pitkän kokemuksemme ja lausuvien erikoislääkäreidemme ammattitaidon ansiosta olemme onnistuneet luomaan toimivan, laadukkaan ja nopean lausuntoprosessin. Erikoislääkärimme antavat vuosittain yli 40 000 lausuntoa.

Palvelumme korkean laadun takeena on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti, jonka myöntämisperusteet tarkistetaan vuosittain.

Kysy lisää


Polkkatukkainen nainen istuu konttorilla tietokoneen äärellä.

Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa

Asiakaspalvelumme ja myyntimme varmistavat, että palvelumme, laitteemme ja ohjeistuksemme ovat aina ajan tasalla. Asiakastuki on helposti saatavilla ja pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Käyttöä helpottavia ohjevideoita on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Ota yhteyttä