Etädiagnostiikka tuo asiantuntijat lähellesi

Me Coronaria Analyysipalveluilla autamme sinua sujuvoittamaan hoitopolkuja etädiagnostiikan avulla!

Etädiagnostiikan avulla saat Suomen kokeneimpien erikoislääkäreiden osaamisen ja ammattitaidon käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti kaikkialla Suomessa. Etädiagnostiikka voi olla osa hoitoprosessiasi tai vastaamme tutkimuksista kokonaisvaltaisesti aina ajanvarauksesta ja tiloista lähtien. Helposti saavutettavissa oleva asiakaspalvelumme varmistaa, että palveluprosessimme toimii joka päivä ja tekniset ratkaisumme tukevat toimintaasi. Toteuttamamme ratkaisut eivät vaadi sinulta investointeja ja ovat heti käyttöön otettavissa.

Sinun ei tarvitse tuottaa kaikkia tutkimuksia itse. Aina se ei ole kannattavaakaan. Erilaisilla rekisteröintilaitteilla toteutettavat tutkimukset on mahdollista tehdä paikallisesti missä tahansa. Datan siirto tapahtuu tietoturvallisia ratkaisujamme hyödyntäen ja tutkimustulokset hoitosuosituksineen on hoitavan lääkärin käytössä nopeasti. Palvelumme ovat rakennettu siten, että ne ovat käyttäjäystävällisiä niin tutkittavan itsensä kuin hoitohenkilökunnan näkökulmasta.

Palvelumme tuo kustannussäästöjä ja nopeuttaa diagnoosien saamista sekä hoitoon pääsyä.

Palveluvalikoimamme

Digitaaliset etäkonsultaatiot

Meillä EKG-pitkäaikaisrekisteröinnit, verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinnit ja yöpolygrafia sisältävät tutkimustulosten lisäksi aina lausuvan lääkärin hoitosuositukset.

Kotiovipalvelut

Toimitamme yöpolygrafiatutkimukset potilaan kotiin ja noudamme laitteet takaisin. Lausunto ja hoitosuositukset toimitetaan lähettäneelle lääkärille muutamassa arkipäivässä.

Kokonaispalvelut

Voimme toteuttaa tutkimukset aina ajanvarauksesta lausunnon toimittamiseen ja tarvittaessa käyttää Coronarian toimipisteitä. Tällä toimintamallilla hoitohenkilökuntaasi vapautuu muuhun tärkeään hoitotyöhön.

Meillä maksat ainoastaan toimitetuista lausunnoista, jolloin riski epäonnistuneista tutkimuksista on meillä.

Hoitosuositukset hoitavan lääkärin tukena

Tutkimustulosten mukana hoitava lääkäri saa aina hoitosuositukset, jolloin hänen ei erikseen tarvitse konsultoida erikoislääkäriä. Lausuvat lääkärimme ovat kokeneita, oman alansa huippuja ja aina erikoislääkäreitä.

Toimintamallimme säästää aikaa ja suoraviivaistaa hoitopolkua.


Laatu syntyy kokemuksesta, asiantuntijoista ja jatkuvasta mittaamisesta

Meillä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus etädiagnostiikasta. Pitkän kokemuksemme ja lausuvien erikoislääkäreidemme ammattitaidon ansiosta olemme onnistuneet luomaan toimivan, laadukkaan ja nopean lausuntoprosessin. Erikoislääkärimme antavat vuosittain yli 40 000 lausuntoa.

Palvelumme korkean laadun takeena on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti, jonka myöntämisperusteet tarkistetaan vuosittain.

Kysy lisää


Etädiagnostiikasta hyötyvät kaikki

Tarjoamissamme palveluissa erityisasiantuntemusta vaativat osat hoitoprosessista toteutetaan tietoturvallisen verkkopalvelun välityksellä. Hoidon saavutettavuus paranee, kun erikoissairaanhoidon asiantuntemus on suoraan perusterveydenhuollon lääkärin käytettävissä ilman perinteistä lähetekierrettä.

  • Terveydenhuollon tehokkuus ja prosessien sujuvuus paranevat
  • Lähetteet erikoislääkäreille vähenevät
  • Jonotusaika tutkimukseen lyhenee
  • Diagnoosin saaminen ja hoitoon pääsy nopeutuvat
  • Potilastyytyväisyys kasvaa

Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa

Asiakaspalvelumme ja myyntimme varmistavat, että palvelumme, laitteemme ja ohjeistuksemme ovat aina ajan tasalla. Asiakastuki on helposti saatavilla ja pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Käyttöä helpottavia ohjevideoita on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Ota yhteyttä


Miten voimme auttaa?

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

Jos haluat kuulla, miten helposti saat palvelumme käyttöösi, täytä alla oleva lomake, olemme sinuun yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.