Takaisin

Anne Sundelin

Psykologi

Toimipaikat

Kielitaito

  • Englanti
  • Ruotsi
  • Suomi

Palvelut

Anne Sundelin työskentelee psykologina ja perheterapeuttina pääkaupunkiseudulla. Hän ottaa vastaan asiakkaita Vantaankosken ja Malmin toimipisteissä.

Olen Valviran laillistama psykologi ja perheterapeutti. Minulla on kokemusta erityisesti ammatillisesta ja lääkinnällisestä kuntoutuksesta, sopeutumisvalmennuksesta sekä työpsykologin työstä. Lisäksi olen tehnyt terapiatyötä perheneuvolassa ja nuorisopalveluissa."

Tarjoan psykoterapiaa aikuisille, nuorille ja perheille. Voit varata minulle ajan, jos sinulla on huoli omaan psyykkiseen hyvinvointiin tai työkykyyn liittyen tai tarvitset apua perheen, parisuhteen tai nuoren psyykkisen hyvinvoinnin tukemisessa.

Työskentelyni pohjautuu voimavarakeskeiseen ja vuorovaikutteiseen viitekehykseen. Terapiassa tuen asiakkaan ja perheen voimavaroja selviytyä vaikeassa elämäntilanteessa. Vastaanotolle voit tulla joko yksin tai yhdessä läheisen kanssa. Olen empaattinen, rohkea ja asiakkaan vahvuuksia tukeva terapeutti.

Voit hakeutua terapiaan esimerkiksi ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, päihteiden käytön ongelmien, seksuaalisuuteen liittyvien ongelmien sekä kuormittaviin elämäntilanteisiin liittyvän stressin vuoksi. Nuorten terapiassa toivon, että voimme tehdä yhteistyötä tukihenkilön tai perheen kanssa. Terapia voi olla niin lyhyt- kuin pitkäkestoistakin, terapian pituus sekä tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Voit tulla perheterapiaan Kelan tai kunnan maksusitoumuksella, tai maksaa hoidon itse.
Yksilöpsykoterapiaan ja pariterapiaan voit tulla kunnan maksusitoumuksella tai itsemaksavana. Kysy rohkeasti vastaanottoaikaa.

Koulutukset

Psykologi, 1993
Perheterapeutti 2005
Jatkokoulutuksessa: Pari- ja perheterapian (vaativa erityistaso) kansainvälinen kouluttajakoulutus (Jyväskylän Yliopisto) 2018- kesken

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Riina Airo-Niemi

Tiimivastaava, Psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Vantaa - Jaakonkatu Coronarias habiliterings- och terapitjänster - Borgå

Psykologi Ruth Franco, Coronaria.

Ruth Franco

Psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi

Mikaela Särkilahti

Psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi

Psykoterapeutti Saana Hirvas, Coronaria.

Saana Hirvas

Psykoterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi

Takaisin