Anne Sundelin

Psykologi, perheterapeutti

Kielitaito: Englanti, Ruotsi, Suomi

Toimipaikka: Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Vantaa

Anne Sundelin työskentelee psykologina ja perheterapeuttina Pääkaupunkiseudulla (Vantaankoski ja Malmi).


KUVAUS OSAAMISESTA

Olen Valviran laillistama psykologi ja perheterapeutti. Minulla on kokemusta erityisesti ammatillisesta ja lääkinnällisestä kuntoutuksesta, sopeutumisvalmennuksesta sekä työpsykologin työstä. Lisäksi olen tehnyt terapiatyötä perheneuvolassa ja nuorisopalveluissa.

Tarjoan psykoterapiaa aikuisille, nuorille ja perheille. Voit varata minulle ajan, jos sinulla on huoli omaan psyykkiseen hyvinvointiin tai työkykyyn liittyen tai tarvitset apua perheen, parisuhteen tai nuoren psyykkisen hyvinvoinnin tukemisessa.

Työskentelyni pohjautuu voimavarakeskeiseen ja vuorovaikutteiseen viitekehykseen. Terapiassa tuen asiakkaan ja perheen voimavaroja selviytyä vaikeassa elämäntilanteessa. Vastaanotolle voit tulla joko yksin tai yhdessä läheisen kanssa. Olen empaattinen, rohkea ja asiakkaan vahvuuksia tukeva terapeutti.

Voit hakeutua terapiaan esimerkiksi ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, päihteiden käytön ongelmien, seksuaalisuuteen liittyvien ongelmien sekä kuormittaviin elämäntilanteisiin liittyvän stressin vuoksi. Nuorten terapiassa toivon, että voimme tehdä yhteistyötä tukihenkilön tai perheen kanssa. Terapia voi olla niin lyhyt- kuin pitkäkestoistakin, terapian pituus sekä tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Tällä hetkellä jatkokouluttaudun perhe- ja pariterapian vaativan tason terapeutiksi/ työnohjaajaksi ja otan vastaan myös koulutusterapia-asiakkaita. Kysy rohkeasti vastaanottoaikaa.

KOULUTUS

Psykologi, 1993
Perheterapeutti 2005
Jatkokoulutuksessa: Pari- ja perheterapian (vaativa erityistaso) kansainvälinen kouluttajakoulutus (Jyväskylän Yliopisto) 2018- kesken