Coronaria Uniklinikka

Hyvä uni takaa paremman päivän

Onko sinulla haasteita nukkumisessa tai väsyttääkö päivisin? Nukutko levottomasti? Heräiletkö keskellä yötä tai onko sinulla vaikeuksia nukahtaa? Kuorsaatko? Jos jaksamisesi ei ole sellainen kuin itse sen haluaisit olevan, sinulla saattaa olla unihäiriö, joka on hyvin hoidettavissa. Coronaria Uniklinikka on terveellisen unen asiantuntija, tutkimme ja hoidamme kaikkia unihäiriöitä.

Hyvä uni on terveyden tärkein perusta. Uni vaikuttaa kaikkeen, ihmisen käyttäytymisestä siihen mitä meidän elimistössä tapahtuu. Huonon nukkumisen vaikutukset voivat olla hyvin moninaiset. Pääoireena ei välttämättä ole huono nukkuminen, vaan päiväaikainen vireystilan ja toimintakyvyn heikkeneminen. Väsymyksen tai sairastelun taustalta voi löytyä unihäiriö. Kun se tunnistetaan tutkimalla, voidaan unihäiriö hoitaa syynmukaisesti. Tästä Uniklinikan lääkäreillä on alansa paras kokemus.

Uniklinikka tutkii ja hoitaa

Unihäiriöiden tunnistamisessa on tärkeää huolellinen oireiden ja elintapojen selvittäminen. Coronaria Uniklinikalla unihäiriöiden tunnistaminen perustuu aina näiden lisäksi unenaikaisiin tutkimuksiin.

Jos sinulla on lääkärin diagnosoima uniapnea, voit tulla Coronaria Uniklinikalle hoitoon nopeasti ja vaivattomasti. Meillä voit ostaa tai vuokrata CPAP-laitteen. Coronaria Uniklinikalta saat aina asiantuntevan opastuksen laitteiden käyttöön.

Coronaria Uniklinikalla on runsaasti kokemusta ammattikuljettajien uniapnean hoidosta ja vireystilatutkimuksista. Vireystilatutkimusta käytetään kuljettajien ajoterveyden arvioinnissa Trafin edellytysten mukaisesti. Tutkimuksiin pääset viiveettä ja joustavasti.

Tervetuloa Uniklinikalle

UUDET ASIAKKAAT

Varaa aika lääkärimme vastaanotolle tai etävastaanotolle. Et tarvitse lähetettä tullaksesi meille! Etävastaanottomme palvelee kaikkialle Suomeen. Ensimmäisellä käynnillä selvitetään, tarvitaanko lisätutkimuksia tai miten muuten voit parantaa untasi ja vireystasoasi.

CPAP-HOIDON ALOITUS

Jos sinulla on jo uniapneadiagnoosi ja haluat aloittaa CPAP-hoitosi nopeasti, varaa aika CPAP-hoidon aloitukseen. Vuokraamme CPAP-laitteita ilman aikarajoitusta.

ONKO SINULLA PALVELUSETELI?

Kokeneet unen ammattilaisemme takaavat sinulle parhaimman mahdollisen palvelun. Varaa aika tai kysy lisää.
Lue lisää palvelusetelipalveluistamme>>

Mikäli sinulla on lähete, soita suoraan ajanvaraukseemme p. 020 741 9401

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää

Mittaamme asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvalla NPS ja asiakastyytyväisyysmittauksella. Käymme palautetta läpi säännöllisesti ja kehitämme toimintaamme sen perusteella. Meille onnistunut asiakaskokemus ja tyytyväiset asiakkaamme ovat sydämen asia.

NPS 88,5
4,8/5

Asiani otettiin vakavasti positiivisella hengellä. Ei ollut mihinkään kiire. Kannustava ote asioihin.

CPAP-hoitaja on ihan paras, on ihan oikeissa hommissa, kiitokset hänelle!

Asiantuntevaa ja läsnäolevaa palvelua. Hyvä kokemus. Olette mahtavia, kiitos avusta!


Coronaria Uniklinikan etävastaanotto onnistuu tabletilla, puhelimella tai tietokoneella.

Maksa joustavasti Coronaria-tilin avulla

Tarjoamme joustavana maksuvaihtoehtona Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä ja valitsemallasi aikataululla. Coronaria-tilillä maksat niin pienet kuin suuretkin hoitokäyntimaksut osissa. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Emme kirjoita laskuja yksityisasiakkaille, mutta Coronaria tilillä saat laskun kotiisi ja voit valita itsellesi sopivan maksuohjelman.

Lue lisää Coronaria-tilistä>


Uniklinikalle hakeutumisen syitä

Kuulostaako tutulta? Me selvitämme johtuvatko oireesi huonolaatuisesta unesta.
Uniklinikalle voi tulla kuka vain, jos on epäily unihäiriöstä.
Oireita tai syitä voi olla monia.


Tummahiuksinen nainen istuu väsyneenä sängyllä kädet poskilla.

Unihäiriöt on hyvin hoidettavissa

Erilaisia unihäiriöitä on olemassa yli 80, ja unta saattaa häiritä useampi unihäiriö samanaikaisesti. Asianmukaisen tunnistamisen jälkeen unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa.
 

Lue lisää unihäiriöistä>>


Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Laaja unitutkimus

Laaja unitutkimus on pitkäaikaisen uniongelman hoidon kulmakivi. Tutkimuksen aikana selvitetään elimistön yöllistä toimintaa ja mahdollisia häiriöitä niissä. 

Katso videolta, kun asiakkaamme Mari Jauhola kävi laajassa unitutkimuksessa.

Lue lisää laajasta unitutkimuksesta


Uniapnea vaatii hoitoa. CPAP-hoito on yleisin hoitomuoto.

CPAP-hoidon aloitukset jonottamatta

Voit varata ajan suoraan Uniklinikalle CPAP-hoidon aloitukseen, jos sinulla on jo uniapneadiagnoosi. Meiltä voit joko ostaa tai vuokrata CPAP-laitteen käyttöösi.

Jos haluat ostaa matka- tai varalaitteen, ota yhteyttä ajanvaraukseemme. Asiantunteva hoitajamme huolehtii hoitosi onnistumisesta. Lue lisää CPAP-hoidosta>>

Varaa aika CPAP-hoidon aloitukseen


Coronaria Uniklinikan etävastaanotto onnistuu Chrome-selaimella. Kuvassa mies puhelimen kanssa.

Etävastaanotot Uniklinikalla

Uniklinikan etävastaanotolle pääset paikasta riippumatta kaikkialla Suomessa. Me tuomme asiantuntijat luoksesi!

Tutustu etävastaanottopalveluihin>


Lähetteetön uniapneatutkimus

Oletko pitkään epäillyt uniapneaa, mutta et ole saanut hakeuduttua tutkimuksiin syystä tai toisesta? Olemme tehneet uniapneatutkimuksen sinulle entistä helpommaksi: Nyt voit tilata uniapneatutkimuksen kotiisi ilman lähetettä verkkokaupastamme.

Lue lisää >


Kiinnostaako hyvä uni?

Coronaria Uniklinikan uutiskirje sisältää ajankohtaisia asioita unesta, unihäiriöistä ja niiden hoidosta. Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja tapahtumistamme. Uniklinikan uutiskirje on maksuton ja se ilmestyy kerran kuussa. Saat sen omaan sähköpostiisi.


Ruskeahiuksinen toimistotyöntekijä työpöydän ääressä, sininen paita

Maksullinen palvelunumero

Coronaria Uniklinikan maksullinen palvelunumero on asiantuntijapalvelu unihäiriöihin liittyviin kysymyksiin. Puheluun vastaa aina unihäiriöihin perehtynyt asiantunteva hoitaja Coronaria Uniklinikalta. Hoitaja auttaa sinua eteenpäin unihäiriöiden selvittelyssä ja hoidossa.

Palvelunumero on avoinna
ma-to 8.30 - 16.00 ja pe 8.30 - 14.00
Puhelun hinta on 2,59 € / min + mpm/pvm

p. 0600 15919

Lue lisää puhelinpalvelustamme>


Lue myös nämä: