Yrityksille

Työhyvinvointia ja kilpailukykyä työntekijän terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimalla

Työterveyshuolto

Asiantunteva työterveyshuolto sekä yksilöllisesti toteutettu kuntoutus ja terapia ovat avainasemassa, kun yrityksen tavoitteena on henkilöstön mahdollisimman hyvä työhyvinvointi ja työkyky sekä terveellinen ja turvallinen työympäristö. Kunnollinen työterveyshuolto ja kuntoutus sekä terapia vähentävät sairauspoissaoloja ja lisäävät henkilöstön työtyytyväisyyttä ja sitoutumista, mikä tuntuu suoraan yrityksen tuloksessa.

Toteutamme yrityksille työterveyshuoltoa ja työterveyshoitajan palveluita sekä kuntoutus- ja terapiapalveluita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Palveluidemme perustana ovat asiakaslähtöinen ja kilpailukykyinen hintataso, avoin ja luotettava toimintatapa, tehokas organisaatio sekä työntekijöiden ja asiakkaiden arvostaminen. Kuntoutus ja terapiapalveluissa olemme Suomen suurin ja monipuolisin palveluntarjoaja.

lue lisää

TYÖELÄMÄPALVELUT

Jo lukuisat työterveyshuollot ja työnantajat luottavat työterveyspsykologiemme asiantuntemukseen. Toimimme osana asiakkaiden moniammatillisia työryhmiä. Tarpeen mukaan räätälöidyt palvelumme sisältävät yksittäisten työntekijöiden ja esimiesten ohjauksia ja työkykyarvioita. Tarkastelemme aina henkilön työkykyä suhteessa työn vaatimuksiin. Hyvin usein vastaus ongelmiin löytyykin muusta kuin varsinaisesta työkyvystä.

Terveenä työssä -toimintamallimme nopeuttaa työntekijän tai ryhmän palautumista työkykyiseksi. Toimet räätälöidään aina tarkasti tarpeen mukaan, ja ne toteutetaan pääasiassa työpaikalla. Malli nivoutuu saumattomasti työterveyshuoltoon. Asiantuntijoillamme on työterveyspsykologin pätevyys.

Suomalaisen työelämän asiantuntijana tarjoamme kattavat palvelut esimiestyön tueksi ja työyhteisöjen kehittämiseen. Palvelumme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja vankkaan ammattitaitoon. Osaajamme ovat koulutettuja työpsykologian ja -hyvinvoinnin ammattilaisia. Suunnitellaan yhdessä palvelukokonaisuus, joka saa työyhteisösi kukoistamaan!

lue lisää

silmien työterveyspalvelut

TURVALLISUUTTA JA TYÖTEHOA YRITYKSESI TYÖNTEKIJÖILLE

Vaivaton näkeminen on edellytys tehokkaalle työskentelylle. Näkemiseen liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa henkilökunnan työtehon laskua ja sairauspoissaoloja.

Moniin ammatteihin liittyy myös erityisiä näkövaatimuksia, joiden kartoittamisessa ja hoitamisessa me Coronaria Silmäsairaalassa voimme auttaa. Esimerkiksi ammattiautoilijoiden säännölliset silmien terveystarkastukset varmistavat, että vastuullisissa tehtävissä toimivat työntekijät ja heidän kuljettamansa arvokas lasti ovat turvallisissa käsissä.

Ammattitaitoiset silmätautien erikoislääkärimme ja optometristit ovat apunasi ja kartoittavat toimialasi erityispiirteet. Autetaan yhdessä yrityksesi henkilökuntaa näkemään vaivattomasti ja viihtymään työssään!

Esimerkkejä työnäkemisen palveluistamme Helsingissä

  • – ammattiautoilijoiden terveystarkastukset
  • – kontrastinäkemisen kartoittaminen
  • – suojalasit, erityistyölasit
  • – työpaikkakäynnit, näkemisen ergonomia

LUE LISÄÄ

patologian laboratoriopalvelut

Tarjoamme patologian laboratorio- ja tutkimuspalveluja valtakunnallisesti yrityksille ja julkiselle sektorille. Palvelemme aluesairaaloita, terveyskeskuksia sekä yksityisiä lääkäri- ja hammaslääkärikeskuksia ympäri Suomen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tarmo Sauvola, Toimitusjohtaja, 040 582 8793, tarmo.sauvola@coronaria.fi

lue lisää

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi niin kerromme sinulle lisää.