Mieslääkäri ja naisasiakas keskustelevat lääkärin huoneessa.

Yrityksille

Työhyvinvointia ja kilpailukykyä työntekijän terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimalla

Palvelut yrityksille


Uniklinikan palvelut yrityksille - luennot ja riskikartoitukset

Miten yrityksesi henkilöstö nukkuu? Minkälaisen riskin väsyneet työntekijät voivat aiheuttaa itselleen tai yritykselle? Entä kuinka paljon yrityksen sairauspoissaolot vähenisivät, jos työntekijät nukkuisivat riittävästi?

Coronaria Uniklinikka palvelee myös yrityksiä ja työterveyshuoltoja. Palvelumme räätälöidään aina tarpeenne mukaisesti.

Lue lisää


mies ja nainen ja koira kävelevat ulkona coronaria kuntoutuksessa

Kuntoutuskumppanuus - oikeanlainen apu oikeaan aikaan

Kuntoutus- ja terapiapalveluiden avulla yritykset ja organisaatiot voivat tukea henkilöstönsä työssä jatkamista vammasta tai sairaudesta huolimatta sekä ehkäistä työkyvyttömyyden pitkittymistä ja ennenaikaista eläköitymistä. Kuntoutuskumppanuus parantaa kokonaiskäsitystä kuntoutuksen hyödyistä, vaikuttavuudesta ja mahdollisuuksista osana työkykyjohtamista.

Lue lisää


Mieslääkäri ja naisasiakas keskustelevat lääkärin huoneessa.

Työterveyshuolto

Työterveyshuoltoa kiinteällä hinnalla

Kunnollinen työterveyshuolto ja kuntoutus sekä terapia vähentävät sairauspoissaoloja ja lisäävät henkilöstön työtyytyväisyyttä ja sitoutumista, mikä tuntuu suoraan yrityksen tuloksessa. Toteutamme yrityksille työterveyshuoltoa ja työterveyshoitajan palveluita sekä kuntoutus- ja terapiapalveluita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää


Hammaslääkäri ja potilas katsovat toisiaan ja hymyilevät.

Työterveyshammashoito

Työterveyshammashoito osana työterveyshuoltoa

Työterveyshuolto voi ulottua myös hampaisiin! Työnantaja voi korvata työntekijälle normaalin työterveyshuollon lisäksi myös työterveyshammashoidon kustannuksia. Hyvä hammasterveys vaikuttaa myös yleisterveyteen.

Lue lisää


Coronarian silmien työterveyspalveluiden tutkimuslinssejä lähikuvassa.

Silmien työterveyspalvelut

Turvallisuutta ja työtehoa yrityksesi työntekijöille

Vaivaton näkeminen on edellytys tehokkaalle työskentelylle. Näkemiseen liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa henkilökunnan työtehon laskua ja sairauspoissaoloja. Moniin ammatteihin liittyy myös erityisiä näkövaatimuksia, joiden kartoittamisessa ja hoitamisessa me Silmäasemalla voimme auttaa.

Lue lisää


Coronarian Patologian tutkimuslinssejä lähikuvassa.

Patologian laboratorio- ja tutkimuspalvelut

Coronaria Diagnostiikka Oy tarjoaa patologian alan laboratorio- ja tutkimuspalveluita sekä kohdunkaulan syövän seulontapalveluita.

Palvelemme aluesairaaloita, terveyskeskuksia sekä yksityisiä lääkäri- ja hammaslääkärikeskuksia ympäri Suomen.

Lue lisää

Maisemakuva metsästä ja järvestä Posiolta.

100% suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Nuori businessnainen kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

ISO 9001:2008 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2008 –sertifikaatti. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.