Työterveyslääkäri katsoo mies asiakkaan korvaan.

Työterveyspalvelut

Ylläpidämme asiakasyritystemme työntekijöiden työkykyä ja terveyttä emmekä vain hoida sairauksia.


Vanhempi mies sauvakävelee ulkona syksyllä.

Työterveyshuolto

100% suomalaista työterveyshuoltoa kiinteällä hinnalla Coronaria Työterveys tarjoaa työterveyshuollon palvelut kiinteällä hinnoittelumallilla, jonka avulla työnantajan kustannukset pysyvät kurissa hoidon laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä.

Lue lisää


Työterveyshammashuollon naispuolinen asiakas katsoo ihaillen peiliin vierellään Coronarian hammaslääkäri ja hammashoitaja.

Työterveyshammashuolto

Työterveyshammashuolto lisää yleisterveyttä ja vähentää sairauspoissaoloja

Tarjoamalla työterveyshammashuollon sitoutat työntekijöitäsi, pidät huolta työntekijöittesi yleisterveydestä ja vähennät turhia sairauspoissaoloja! Hammastarkastukseen kuluu yleensä maksimissaan tunti, mikä on lyhyt aika, jos sillä vältetään sairauspoissaoloja.

Lue lisää


Coronarian silmien työterveyspalveluiden tutkimuslinssejä lähikuvassa.

Silmien työterveys

Turvallisuutta ja työtehoa yrityksesi työntekijöille

Moniin ammatteihin liittyy erityisiä näkövaatimuksia, joiden kartoittamisessa ja hoitamisessa me Silmäasemalla voimme auttaa. Esimerkiksi ammattiautoilijoiden säännölliset silmien terveystarkastukset varmistavat, että vastuullisissa tehtävissä toimivat työntekijät ja heidän kuljettamansa arvokas lasti ovat turvallisissa käsissä.

Lue lisää


Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voit tiedustella palveluistamme tai antaa palautetta. Muistathan jättää myös yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.