Iäkäs pariskunta kävelee ulkona kamerasta poispäin.

Tähystysklinikka

Tähystystutkimuksiin erikoistuneet klinikkamme toimivat Oulussa ja Helsingissä. Tervetuloa!

Coronaria Tähystysklinikoilla teemme gastroenterologiseen alaan kuuluvia tähystystutkimuksia maksusitoumusasiakkaille ja tutkimuslähetteen saaneille julkisen terveydenhuollon asiakkaille sekä yksityisasiakkaille. Teemme laadukkaita tutkimuksia suurella sydämellä - asiakkaamme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä. Meille voit tulla turvallisin mielin.

Tervetuloa Coronaria Tähystysklinikallemme Helsinkiin tai Ouluun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että tutkimuksesi sujuu hyvin. Kaikki Coronaria Tähystysklinikoilla työskentelevät lääkärit ovat kokeneita erikoislääkäreitä, gastroenterologeja tai gastrokirurgeja. Myös hoitohenkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista.

Palvelumme korkean laadun takeena on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti.

Miksi tähystystutkimukseen?

Tähystystutkimuksia tehdään useiden erilaisten ruuansulatuskanavan ylä- ja/tai alaosan oireiden vuoksi. Näitä ovat esimerkiksi:

 • Toistuva tai jatkuva närästys
 • Epäselvä rintakipu
 • Nielemisvaikeudet
 • Anemia
 • Epäselvä laihtuminen
 • Selittämätön vatsakipu
 • Krooninen ripuli
 • Veriulosteet / verenvuoto peräaukosta
 • Suolentoiminnan muutos

Tutkimuksilla oireiden syy saadaan hyvin selvitettyä tai voidaan poissulkea sairauksia. Tällaisia yleisiä sairauksia voivat olla erilaiset suolistosairaudet, kasvaimet, vuodot, keliakia tai helicobakteeri.

Noudatamme toimipaikassamme vastuullista hygieniaohjeistusta

 • Huolehdimme erityisen hyvin käsihygieniasta, tarvittavasta suojauksesta ja toimipisteiden tavallista huolellisemmasta siivouksesta.
 • Puhdistamme kaikki laitteet jokaisen asiakkaan jälkeen.
 • Emme tule sairaana töihin.
 • Emme toistaiseksi kättele asiakkaitamme.

Näitä ohjeita noudattamalla suojelet itseäsi sekä kanssaihmisiä

 • Pese kädet huolellisesti saippualla vähintään 20 sekunnin ajan aina ennen vastaanottokäyntiä ja sen jälkeen, jos se on ko. toimipisteessämme mahdollista. Muutoin käytä käsidesiä.
 • Käytä tarvittaessa käsien desinfiointiainetta.
 • Huomioithan, että vastaanotolle ei tule saapua, jos olet sairaana.
Coronarian Tilkan rakennus Helsingissä.

Tähystysklinikkamme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä

Helsingin Tähystysklinikalle voit varata ajan saatuasi maksusitoumuksen tai palvelusetelin. Voit tulla meille myös  yksityisasiakkaana. Ajan voi varata asiakaspalvelustamme p. 020 780 6399  tai verkkoajanvarauksestamme.

Oulun Tähystysklinikalle tutkimuskutsut tehdään saamiemme lähetteiden perusteella. Lähetteet tulevat klinikallemme omalta hoitavalta lääkäriltäsi. Jos olet saanut tiedon tulevasta tutkimuksesta, sinulle lähetetään kutsu tutkimukseen suoraan lähetteen perusteella, eikä sinun tarvitse varata erikseen aikaa. Mikäli olet saanut maksusitoumuksen esim. työterveyslääkäriltä tai haluat varata ajan tutkimukseen yksityisasiakkaana, voit varata ajan puhelimitse asiakaspalvelustamme p. 020 780 6399.


Lähikuva naisen käsistä, joissa puhelin.

Ajan peruuttaminen

Jo varatun ajan voi peruuttaa 2 vrk ennen vastaanoton alkua soittamalla asiakaspalveluumme.

p. 020 780 6399

Peruuttamatta jääneestä ajasta teiltä voidaan veloittaa sakkomaksu.

Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä

Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme jokaisen käyntikerran jälkeen. Palautteen ja tulosten perusteella kehitämme ja parannamme palveluamme jatkuvasti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja kokevat saaneensa asiantuntevan, ystävällisen ja laadukkaan tutkimuksen.

Lämpimät kiitokset tutkimuksen ja toimenpiteen tehneelle tiimille (lääkäri ja hoitaja)! Tunsin oloni turvalliseksi tiimin asiantuntijuuden sekä lämpimän vastaanoton ja huolenpidon takia. Olin koko ajan ajan tasalla siitä, missä tutkimuksessa mentiin.

Hoitava lääkäri oli huolellinen ja taitava. Muutenkin olin käyntiin tyytyväinen.

Kävin kolonoskopiassa, josta minulla on aikaisempia huonoja kokemuksia. Coronarialla homma hoidettiin todella hienosti: lääkärillä ja hoitajalla oli ihana asenne potilasta kohtaan. Tunsin olevani hyvissä käsissä ja oloni oli turvallinen. Kiitos tästä kokemuksesta! Suosittelen kyllä muillekin.

Hienoa, että aluksi jutellaan ja se rauhoitti vatsatähystykseen tultaessa. Ainainen kiire lääkärillä on pahitteeksi, mutta nyt tuntui että minuun keskitytään. Kiitos.

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronaria GE Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla. Voimassa olevat sertifikaatit ovat nähtävissä KIWA-sertifikaattipalvelun internetsivuilta.

Lue lisää