Iäkäs pariskunta kävelee ulkona kamerasta poispäin.

Tähystysklinikka

Tähystystutkimuksiin erikoistuneet klinikkamme toimivat Oulussa ja Helsingissä. Tervetuloa!

Coronaria Tähystysklinkoilla teemme gastroenterologiseen alaan kuuluvia tähystystutkimuksia maksusitoumusasiakkaille ja tutkimuslähetteen saaneille julkisen terveydenhuollon asiakkaille. Teemme laadukkaita tutkimuksia suurella sydämellä - asiakkaamme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä. Meille voit tulla turvallisin mielin.

Tervetuloa Coronaria Tähystysklinikallemme Helsinkiin tai Ouluun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että tutkimuksesi sujuu hyvin. Kaikki Coronaria Tähystysklinikoilla työskentelevät lääkärit ovat kokeneita erikoislääkäreitä, gastroenterologeja tai gastrokirurgeja. Myös hoitohenkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista.

Miksi tähystystutkimukseen?

Tähystystutkimuksia tehdään useiden erilaisten ruuansulatuskanavan ylä- ja/tai alaosan oireiden vuoksi. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Toistuva tai jatkuva närästys
  • Epäselvä rintakipu
  • Nielemisvaikeudet
  • Anemia
  • Epäselvä laihtuminen
  • Selittämätön vatsakipu
  • Krooninen ripuli
  • Veriulosteet / verenvuoto peräaukosta
  • Suolentoiminnan muutos

Tutkimuksilla oireiden syy saadaan hyvin selvitettyä tai voidaan poissulkea sairauksia. Tällaisia yleisiä sairauksia voivat olla erilaiset suolistosairaudet, kasvaimet, vuodot, keliakia tai helicobakteeri.

Coronarian Tilkan rakennus Helsingissä.

Tähystysklinikkamme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä

Helsingin Tähystysklinikalle tullaan joko saadun palvelusetelin tai maksusitoumuksen perusteella. Jos olet saanut maksusitoumuksen tai palvelusetelin tähystystutkimukseen, voit varata ajan ajanvarauksestamme.

Oulun Tähystysklinikalle ei voi itse varata aikaa. Tutkimuskutsu tehdään saamiemme lähetteiden perusteella. Lähetteet tulevat klinikallemme omalta hoitavalta lääkäriltäsi. Jos olet saanut tiedon tulevasta tutkimuksesta, sinulle lähetetään kutsu tutkimukseen suoraan lähetteen perusteella, eikä sinun tarvitse varata aikaa.


Lähikuva naisen käsistä, joissa puhelin.

Ajan peruuttaminen

Jo varatun ajan voi peruuttaa 2 vrk ennen vastaanoton alkua soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli sairastut äkillisesti, voi peruutuksen tehdä samana päivänä.

p. 020 780 6399

Peruuttamatta jääneestä ajasta teiltä voidaan veloittaa sakkomaksu.


Terveellinen lounassalaatti, jossa on lohta, salaattia, kurkkua ja tomaattia.

Ravitsemusterapiasta apua monelle - myös Tähystysklinikan asiakkaillemme

Coronarialla on oma ravitsemusteraupeutti, joka palvelee kaikkia asiakkaitamme. Ravitsemusterapeutin yhteystiedot, hinnaston ja lisää tietoa palvelusta löytyvät Coronaria Uniklinikan sivuilta.

Coronaria Uniklinikan sivuille >

Lue lisää

ASIAKKAAMME OVAT TUTKITUSTI TYYTYVÄISIÄ

Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme jokaisen käyntikerran jälkeen. Palautteen ja tulosten perusteella kehitämme ja parannamme palveluamme jatkuvasti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja kokevat saaneensa asiantuntevan, ystävällisen ja laadukkaan tutkimuksen.

Kerrankin jossain toimii sovitut ajat ja pääsin tutkimuksiin etuajassa, mikä on nykyään harvinaista.

Hoitava lääkäri oli huolellinen ja taitava. Muutenkin olin käyntiin tyytyväinen.

Asiantunteva ja ystävällinen kohtelu. Tunsin olevani hyvissä käsissä.

Hienoa, että aluksi jutellaan ja se rauhoitti vatsatähystykseen tultaessa. Ainainen kiire lääkärillä on pahitteeksi, mutta nyt tuntui että minuun keskitytään. Kiitos.