Perusterveydenhuolto

Hyvin pelaava perusterveydenhuolto on toimivan terveydenhuollon kivijalka. Perusterveydenhuollon palveluidemme tehtävä on selkeä: edistää sinun palvelusi saatavuutta ja vaikuttavuutta. Henkilöstöpalvelumme kautta löydät kokeneet yleis- tai työterveyslääkärit avuksesi lyhyeen tai pitkäaikaisempaan tarpeeseen. Voimme toteuttaa palvelun joustavasti haluamallasi tavalla etä- tai lähivastaanottoina.

Me perusterveydenhuollon asiantuntijat olemme täällä sinua varten.


Perusterveydenhuollon henkilöstöpalvelut

Meillä työskentelee kokeneita yleislääkäreitä ja yleislääketieteen erikoislääkäreitä etä- ja lähityössä ympäri Suomen. Heidän joukostaan voimme etsiä sinun tarpeeseesi sopivimman. Lääkärit viihtyvät meillä, sillä työskentely joustaa muun elämän ehdoilla, tukea on saatavilla ja lääkärit saavat tehdä omaa osaamistaan vastaavaa työtä potilaan parhaaksi. Lääkärimme ovat tyytyväisiä ja suosittelevat meitä kollegoilleen: työnantajan suositteluindeksi eNPS on meillä erinomaisella tasolla 58. Sinulle tilaajana tämä tarkoittaa laadukkuutta, toimitusvarmuutta ja kestävyyttä.


Työterveyshuolto

Kun haluat vahvistaa työterveyden ammattijoukkoa, saat kauttamme avuksesi pätevän työterveyslääkärin etä- tai lähityöhön. Meillä työskentelee työterveyslääkäreitä omassa työterveysyksikössämme Oulussa sekä kumppaneidemme tiloissa ympäri Suomen.


Hyvä kumppanuus syntyy molemminpuolisella luottamuksella

Teemu Mattila, toimitusjohtaja, Coronaria terveyspalvelut

Ota yhteyttä!

CPAP-hoidon aloitus Coronaria Uniklinikalla

Onnistunut CPAP-hoito Coronaria Uniklinikalla

Meillä on vuosien kokemus onnistuneista CPAP-hoidoista. Tuemme ja motivoimme potilaitamme hoidon alussa, seuraamme hoidon onnistumista ja pyrimme varmistamaan, että hoito ei jää kesken, eivätkä laitteet seiso käyttämättöminä kaapeissa. CPAP-hoidon aloituksesta meillä vastaavat sertifioidut, kokeneet hoitajamme.

Tutustu palveluihimme ja kerro meille, kuinka voimme auttaa.

Lue lisää

100 % suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia. Coronaria on 100 % kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.