Peltomaisemaa vasten tummahiuksinen nainen ja tyttö, joka on hevosen selässä.

Julkiset palvelut

Olemme lääkäreiden perustama 100 % suomalainen terveydenhuollon uudistaja

Edistämme hyvinvointia ja terveyttä julkisen terveydenhuollon kumppanina kaikkialla Suomessa.

Tuotamme korkeatasoisia kuntoutus-, terveys-, erikoissairaanhoito- ja työelämäpalveluja mahdollisimman lähellä niiden käyttäjiä.

Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet: niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme tyytyväisyys on huippuluokkaa, ja toimintamallimme on tuonut huomattavia säästöjä asiakkaillemme.

Verkon välityksellä toimivan Lähipalvelumme ansiosta voimme tarjota sinulle erikoislääkäreidemme asiantuntemusta jopa oman kuntasi terveyskeskuksessa.


Palvelut


Coronarian toimitusjohtaja Teppo Lindenin lähikuva.

Tervetuloa mukaan uudistamaan suomalaista terveydenhuoltoa!

Tiedämme kokemuksesta, että hyvät hoitotulokset, lähipalveluiden turvaaminen ja kustannusten säästäminen ovat mahdollinen yhtälö. Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina yksilöllisesti hyvinvointialueen tarpeiden, nykyisen infrastruktuurin ja toimintamallien mukaan. Ymmärrämme hyvin alueellisia eroja ja vaatimuksia. Pidämme myös huolta siitä, että työpaikat pysyvät kunnassa.


Sinisiin vaatteisiin pukeutuneet sairaanhoitajanaiset kävelevät käytävällä kohti kameraa.

Palvelua, laatua ja hyviä hoitotuloksia

Korkeatasoinen hoito ja huolenpito ovat palveluidemme lähtökohta. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään. Kokemuksemme mukaan se heijastuu suoraan asiakkaidemme kokemaan palveluun.

Ilmakuva metsämaisemasta, jonka keskellä järvi ja kuvan päällä avainlippu.

100% suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Ruskeahiuksinen nainen työskentelee toimistossa kannettavan tietokoneen äärellä.

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voit tiedustella palveluistamme tai antaa palautetta. Muistathan jättää myös yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teemu Mattila, toimitusjohtaja, Coronaria Radiologipalvelut Oy

Teemu Mattila
Toimitusjohtaja, terveyspalvelut
040 557 2061
etunimi.sukunimi@coronaria.fi