Julkiset palvelut

Suomalaisen terveydenhuollon sitoutunut kumppani ja edistäjä

Me Coronarialla edistämme suomalaista terveyttä vaikuttavalla hoidolla ja kuntoutuksella. Toimimme hyvinvointialueiden, julkisen terveydenhuollon ja julkishallinnon kumppanina ympäri Suomen. Tahdomme sinunkin onnistuvan – sinulle sopivalla mallilla. Erityisen meistä tekee tapamme kuunnella, kulkea ja kehittää palvelua rinnallasi kokeneena ja sitoutuneena kumppanina. Meillä on ison talon vahvuus ja kokemus vastata monialaisesti tarpeisiin mutta pienen talon tahto ja asenne auttaa ja olla ihmistä lähellä.

Olemme luotettu, suositeltu ja vastuullinen 100 % kotimainen työnantaja ja meillä on mitatusti korkea asiakastyytyväisyys. Vaalimme pitkäaikaisia luottamussuhteita ja lupaamme, että kumppanuutemme vie sinut aina askeleen edemmäs.

Kääritäänkö siis hihat? Mitä sinä tavoittelet?


Terveyden ja kuntoutuksen palvelumme

Kun valitset meidät kumppaniksi, lupaamme viedä sinut aina askeleen lähemmäksi tavoitteitasi.

  • Kun tarvitset täydennystä omaan osaajajoukkoosi, saat kauttamme avuksesi päteviä ammattilaisia perusterveydenhuoltoon ja erikoissairaanhoitoon.
  • Kun tarvitset apua kustannustehokkaassa palvelutuotannossa, tarjoamme käyttöösi vahvan osaamisemme erikoissairaanhoidon palveluiden ja etädiagnostiikan alueilla.
  • Kun huolenasi on hammashoito, edistämme sutjakasti suun terveyttä moderneilla hammasklinikoillamme tai kumppanina tiloissasi.
  • Kun haluat luotettavan ja ammattitaitoisen kuntoutuksen kumppanin, käytössäsi on maan monipuolisin kuntoutuspalvelutarjonta fysio-, toiminta- ja puheterapiassa, työ- ja toimintakykykuntoutuksessa sekä kuntoutuksessa majoituksella.
Coronarian toimitusjohtaja Teppo Lindenin lähikuva.

Tervetuloa mukaan uudistamaan suomalaista terveydenhuoltoa!

Tiedämme kokemuksesta, että hyvät hoitotulokset, lähipalveluiden turvaaminen ja kustannusten säästäminen ovat mahdollinen yhtälö. Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina yksilöllisesti hyvinvointialueen tarpeiden, nykyisen infrastruktuurin ja toimintamallien mukaan. Ymmärrämme hyvin alueellisia eroja ja vaatimuksia. Pidämme myös huolta siitä, että työpaikat pysyvät kunnassa.

Tällaisia me olemme

Aito kumppani

Uskomme, että palveluasenne ja vastavuoroisuus rakentavat aitoa, kestävää kumppanuutta, jossa voitamme yhdessä. Kun käännyt puoleemme, otamme asiasi sydämellemme. Olemme hyviä kuuntelijoita ja tahdomme sinun onnistuvan omista lähtökohdistasi.

Inhimillinen

Rakennamme kestäviä suhteita, joissa osapuolina ovat ihmiset. Uskomme, luotamme ja panostamme osaajiimme. Meillä saat yhteyden asiantuntevaan ja työhönsä sitoutuneeseen ihmiseen: huolenpitäjään.

Kattava palvelu- ja keinopankki

Tahdomme sinun onnistuvan – sinulle sopivalla mallilla. Konstit ovat monet. Kattavasta palveluvalikoimasta, verkostosta ja asiantuntemuksesta syntyy erikokoisia ja -näköisiä ratkaisuja. Palvelutuotannon tapa, tilat ja kanavat sovitetaan valintasi mukaan. Sinä päätät, me toteutamme.

Kokenut ja ketterä

Tunnemme toimialan ja tiedämme, miten terveyttä tuotetaan ja kansaa kuntoutetaan. Autamme sinua löytämään parhaan mallin. Kompakti koko, ripeä päätöksentekokyky ja paikallisuuden ymmärtämys tekevät meistä taipuisan ja sukkelan. Kumppanina toimimme aina pitkäjänteisesti.

Vastuullinen kotimainen

Meillä on juuret syvällä tässä maassa. Olemme 100 % suomalaisessa omistuksessa, työllistämme yli 4 500 osaajaa ja maksamme verot Suomeen. Kannamme vastuumme potilaista, asiakkaista, henkilöstöstä sekä toimintaympäristöstä. Tavoitteenamme on vaikuttavuus, ei toimenpiteiden maksimointi.


100 % suomalainen

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100 % kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.