Hammaslääkäri ja asiakas katsovat toisiaan ja hymyilevät hammaslääkärin huoneessa.

Suun terveys

Suulla on väliä. Visiomme on olla halutuin luottokumppani suun terveydessä. Ei sen vähempää. Kun kaipaat tukea hammashoidossa, me autamme sinua onnistumaan. Kerro tarpeesi ja poimitaan parhaat keinot avuksi. Meidät tunnetaan luotettavana, laadukkaana ja mutkattomana kotimaisena kumppanina. Vahvuuksiamme ovat kuuntelemisen taito, kattava kokemus ja arvostetut ammattilaiset sekä kykymme kutoa niistä toimiva ratkaisu, josta myös pidetään huolta. Hyvä hammashoito kannattaa aina. 

Kasvava klinikkaketjumme kattaa tällä hetkellä parisen kymmentä hammasklinikkaa Helsingistä Kuusamoon. Voimme tuottaa laadukasta hammashoitoa ympäri Suomen omilla moderneilla hammasklinikoillamme tai kumppanina sinun tiloissasi.

Ammattilaisilla on väliä – sitoutunutta henkilöstöä tueksesi

Hammashoidossa tekijät ovat keskiössä. Arvostetut ammattilaisemme hammaslääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat viihtyvät meillä, sillä heillä on meille väliä ja onnistumista omassa työssä tuetaan.

Laajan asiantuntijaverkostomme, vahvan rekrytointiosaamisemme ja luotettujen yhteyspäälliköidemme avulla löydämme tarpeita vastaavat suun terveyden ammattilaiset tarvittavaan paikkaan.

Olemme kumppani, emme ainoastaan laastari. Laadukas hammashoito on kustannustehokasta myös pitkällä aikavälillä.

Noora Viitanen, yhteyspäällikkö, Suun terveys

Sinulla on väliä asiakkaana – kestäviä tuloksia huolta pitäen

Missä tavoitteessa voisimme auttaa sinua onnistumaan? Luotettavuus, laadukkuus ja mutkattomuus ovat ominaisuuksia, jotka kuvaavat meitä ja kuunteleminen sekä jatkuva huolenpito tapaamme toimia kumppanina. Täysin kotimaisena toimijana haluamme kantaa kortemme kekoon ja edistää suomalaista suun terveyttä. Rakennamme järkeviä ja kestäviä ratkaisuja, jotka tuottavat laadukkaita hoitotuloksia hammashoidon potilaille ja kustannussäästöjä asiakkaillemme, myös pitkällä aikavälillä.

Asiakkainamme on kuntia, kuntayhtymiä, terveyskeskuksia, aluesairaaloita sekä keskussairaaloita eri puolilla Suomea. Olemme auttaneet asiakkaitamme ja nopeuttaneet hammashoitoon pääsyä muun muassa purkamalla potilasjonoja palvelusetelillä omilla hammasklinikoillamme, tuomalla lisää osaajia tai kliinistä erikoisosaamista tueksi asiakkaan tiloihin tai kehittämällä uusia toimintamalleja yhteistyössä.

Kerro tarpeesi ja poimitaan parhaat keinot avuksi, sinullekin.

Kynnys yhteyksissä olemiseen on meillä hyvin matala, puolin ja toisin. Jatkuva huolenpito on meidän kunniatehtävämme kumppanuudessa.

Susanna Rautiainen, yhteyspäällikkö, Suun terveys 

Meillä on tutkitusti tyytyväiset tilaajat

Mittaamme säännöllisesti tilaajien asiakaskokemusta suun terveyden palveluissamme. Olemme otettuja ja iloisia siitä, että asiakkaamme luottavat meihin mutta asiakkaiden tyytyväisenä pitäminen vaatii tietenkin jatkuvaa kehittämistä. Ennen kaikkea asiakkaan kuuntelemista ja syvällistä ymmärtämistä.  

Coronaria suun terveyden tilaaja-asiakkaiden asiakastyytyväisyys.
Coronaria suun terveyden tilaaja-asiakkaiden NPS luku.

Palveluihimme kuuluvat

  • Henkilöstöpalvelut
  • Ulkoistuspalvelut
  • Palveluseteliasiakkaiden vastaanotto
  • Maksusitoumusasiakkaiden vastaanotto

Toteutamme palvelut

  • Sinun tiloissasi ja laitteillasi
  • Omissa tiloissamme ja laitteillamme

100 % suomalainen

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Hammaslääkäri katsoo kameraan ja hymyilee.

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan johtamisen laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että toimintamme täyttää asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.

Ota meihin yhteyttä