Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen

Kelan moniammatilliset kuntoutuskurssit ja - jaksot

Moniammatillinen kuntoutus takaa yksilöllisen tuen

Me Coronarialla toimimme Kelan valtakunnallisena palveluntuottajana järjestämällä Kelan kustantamaa moniammatillista yksilökuntoutusta sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamme ulottuu ympäri Suomen.

Tekemistämme yhdistää moniammatillisuus, joka tarkoittaa, että tukenasi on kokonainen työryhmä ammattilaisia erilaisella osaamisella ja taustalla. Tukenasi on aina omaohjaaja ja lisäksi muita ammattilaisia, kuten erikoislääkäri, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, psykologi tai esimerkiksi ravitsemusterapeutti. Ammattilaistemme osaaminen pyritään yhdistämään juuri sinun yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Moniammatilliset kuntoutuspalvelumme lapsille, nuorille ja aikuisille

Kysyimme asiakkailtamme kuinka tyytyväisiä he ovat kokonaisuutena järjestämiimme Kelan kuntoutuskursseihin- ja jaksoihin ja kuinka todennäköisesti he suosittelisivat niitä muille. Palautteet on kerätty 01/2023-05/2024.

Yksilökuntoutus

Järjestämme laajasti moniammatillista yksilökuntoutusta erilaisilla sairaus- ja diagnoositaustoilla oleville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tiivistä yksilöllistä tukea tarjoavat kuntoutusjaksot järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä sisältäen majoituksen ja ruokailut. Kuntoutukset ovat Kelan kustantamia ja asiakkaille maksuttomia.

Sopeutumisvalmennuskurssit

Järjestämme ryhmämuotoisia sopeutumisvalmennuskursseja erilaisilla sairaus- ja diagnoositaustoilla oleville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Sopeutumisvalmennuksesta saat ajankohtaista tietoa sairaudesta, voimavaroja arkeesi sekä vertaistuellista seuraa ryhmästä. Kurssit järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä sisältäen majoituksen ja ruokailut. Kuntoutukset ovat Kelan kustantamia ja asiakkaille maksuttomia.

Kuntoutuskurssit

Järjestämme ryhmämuotoisia kuntoutuskursseja erilaisilla sairaus- ja diagnoositaustoilla oleville aikuisille. Sinulla voi esim. diabetes, uniapnea, liikehäiriösairaus tai pitkittyneitä tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Kuntoutuskurssilta saat ajankohtaista tietoa sairaudesta, voimavaroja ja jaksamista arkeesi sekä vertaistuellista seuraa ryhmästä. Kurssit järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä sisältäen majoituksen ja ruokailut. Kuntoutukset ovat Kelan kustantamia ja asiakkaille maksuttomia.