mies ja nainen hymyilevat ulkona

Töihin Coronarialle

Tehtävämme Coronarialla on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet: niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme tyytyväisyys on huippuluokkaa, ja toimintamallimme on tuonut huomattavia säästöjä asiakkaillemme.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Me olemme kotimainen yritys, joten tuottamamme palvelut ovat myös kotimaisia. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Työtekijöidemme hyvinvointi on erittäin tärkeää

  • Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia etukoreja, joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja.
  • Työtekijöidemme hyvinvointi ja jaksaminen ovat lähellä sydäntämme, joten tuemme heitä erilaisilla hyvinvointihankkeilla kuten liikuntahaasteilla, ideakilpailuilla ja jaksamista tukevilla valmennuksilla.
  • Työmatkojen tueksi tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.
terveysalan tyontekijat hymyilevat ulkona

Työllistämme usealla eri terveyden alalla

Työllistämme tällä hetkellä yli 3000 ammattitaitoista työntekijää. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään ja mahdollistamme näin asiakkaille aina parhaan palvelun. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.

tytto lapsi hymyilee ulkona

Monipuolista toimintaa koko Suomen alueella

Tarjoamme monipuolisia terveydenhuollon ja kuntoutuksen palveluita ympäri Suomea. Palveluvalikoimaamme kuuluu kuntoutus- ja terapiapalveluita, hammas- ja uniklinikoita sekä silmäterveyden palveluita. Meille voi tulla hoitoon itse maksavana asiakkaana tai esimerkiksi palvelusetelillä.

Toimimme myös julkisen sairaanhoidon kumppanina ja rinnalla. Asiakkainamme on esimerkiksi terveyskeskuksia, aluesairaaloita, keskussairaaloita ja kuntia.

Pyrimme viemään palvelumme mahdollisimman lähelle asiakasta ja haluamme, että palvelut ovat saatavilla asiakkaalle nopeasti ja helposti laadusta tinkimättä.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Jatkuva kehittyminen:

Olemme terveydenhuollon uudistaja ja suunnannäyttäjä. Haastamme jatkuvasti itsemme sekä vanhat toimintamallit ja rakenteet luodaksemme Suomen parhaat terveydenhuollon palvelut.

Yhdessä onnistuminen:

Autamme niin toisiamme kuin asiakkaitamme uudistamaan suomalaista terveydenhuoltoa. Jokainen meistä on oman työnsä huippuosaaja, joka kantaa vastuunsa ja helpottaa osaltaan muiden työtä.

Helppo saavutettavuus:

Olemme lähellä asiakasta. Meille on helppo tulla, ja tarvittaessa me tulemme asiakkaan luo. Olemme helposti lähestyttäviä myös ihmisinä. Panostamme uuteen teknologiaan parantaaksemme palveluidemme saavutettavuutta.

Vaikuttavat tulokset:

Vahvan osaamisemme ja ihmisestä välittävän asenteemme ansiosta saavutamme vaikuttavia hoitotuloksia kustannustehokkaasti. Samalla pidämme huolta siitä, että henkilöstömme ja asiakkaidemme tyytyväisyys on huipputasoa.

Valitse sinulle sopivimmat henkilöstöedut


Haluamme pitää työntekijöistämme huolta, sillä he ovat tärkein voimavaramme. Työntekijänämme voit valita omaa elämäntilannettasi parhaiten tukevat henkilöstöedut tarjoamistamme monipuolisista etukoreista. Henkilöstöetujen lisäksi hyvä arki ja jaksaminen ovat meille sydämen asioita ja tuemme niitä erilaisilla hyvinvointihankkeilla, esimerkiksi liikuntahaasteilla ja ideakilpailuilla. Työmatkojen tueksi tarjoamme mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Hyvinvointiasi edistää lisäksi tarjoamamme työterveyspalvelut.

Coronaria lukuina

100%
suomalainen
4200
osaajaa
358 M€
liikevaihto
4,1/5
henkilöstötyytyväisyys