Takaisin

Harri Joensuu

Toimintaterapeutti

Työskentelen Etelä-Pohjanmaan alueella (mm. Seinäjoki, Ilmajoki, Alajärvi, Kauhava, Alavus ja Peräseinäjoki).

Valmistuin toimintaterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta syyskuussa 2019 ja liityin Coronarian joukkoon lokakuussa. Aiemmalta taustaltani olen kuvajournalisti ja työskennellyt monenlaisten ihmisten kanssa, vauvasta vaariin ja roskakuskista presidenttiin. Kuvaustyössä harjaantuneita havainnointi- ja ongelmanratkaisukykyäni pystyn käyttämään hyödyksi myös toimintaterapiatyössä.

Toimintaterapiaa toteutan yksilö- ja ryhmämuotoisena sekä ohjauskäynteinä, pääosin lapsiasiakkaille. Asiakkaillani voi olla harjoitusta ja tukea kaipaavia haasteita esim tarkkaavuudessa, hienomotoriikassa tai käytöksessä. Olen perehtynyt erityisesti lapsen itsesäätelyn tukemiseen mm. Zones of regulation -menetelmän avulla. Ohjaan mielelläni myös lapsen lähihenkilöille positiivisia ja rakentavia tapoja vaikuttaa käytökseen arjen kuormittavuuden vähentämiseksi. Ajelen autollani paljon pitkin maakuntia terapiaa toteuttamassa, mutta työskentelen myös toimitiloilla.

Työssäni tärkein lähtökohta erityisesti lapsiasiakkaiden kohdalla on olla lapsen puolella ja löytää lapselle itselleen tärkeitä ja merkityksellisiä toiminnallisia tavoitteita terapialle.

Koulutukset

Toimintaterapeutti (amk), 2019
Zones of regulation -menetelmä lapsen itsesäätelyn tukemiseen, 2019

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Jutta Rahko

Tiimivastaava, toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Seinäjoki Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Alajärvi

Roosa Ruokokoski

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Vantaa - Jaakonkatu

Takaisin