Takaisin

Johanna Ainasoja

Sosionomi, nuotti-valmentaja, työhönvalmentaja

Olen koulutukseltani sosionomi YAMK ja olen suuntautunut monialaiseen kuntoutukseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Olen työskennellyt muun muassa sosiaali- ja perhepalveluissa, koulutuksen ja sivistyksen sektorilla, nuoriso- ja vapaa-ajan palveluissa sekä kulkenut ammatillisena tukihenkilönä nuorten rinnalla useiden vuosien ajan, jonka vuoksi omaan laajan kokemuksen ja näkemyksen palvelutarjonnasta ja mahdollisuuksista, joten uskon, että löydämme yhdessä oman suuntasi.

Pidän ihmisten kohtaamisesta ja elämäntarinoista sekä koen tärkeänä ihmisten kanssa toimiessani aidon kohtaamisen sekä kuulluksi ja nähdyksi tulemisen unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Liikunnalliset ja toiminnalliset menetelmät toimivat hyvinvoinnin tukemisessa, joten tapaamiset voidaan toteuttaa monin erilaisin tavoin. Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

Työskentelen itäisellä Uudellamaalla Porvoon, Askolan, Mäntsälän, Pornaisten, Sipoon, Loviisan, Lapinjärven ja Myrskylän alueella.

Koulutukset

Ylioppilas 1997
Koulunkäyntiavustaja 1999
Sosionomi AMK 2002
Sosiaali- ja terveysalan asiantuntija YAMK 2020

Lisäksi olen suorittanut useita kursseja liittyen mm. masennuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, mielenterveyteen ja hyvinvointiin, perheasioiden sovitteluun ja erotyöskentelyyn, liikuntaan ja motivaatioon sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyteen.

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Ruut Hänninen

Sosionomi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Hämeenlinna

Katri Passila

Nuotti-valmentaja

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tampere - Hallituskatu

Annika Sjöblom

Toimintaterapeutti, nuotti-valmentaja

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Turku - Hansa

Takaisin