Takaisin

Juliaana Katainen

Toimintaterapeutti

Olen valmistunut keväällä 2017 toimintaterapeutiksi Oulun ammattikorkeakoulusta ja ollut Coronaria Teramerellä töissä siitä lähtien. Harjoittelujaksoillani opintojen aikana olen saanut arvokasta työkokemusta niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa työskentelystä erilaisissa työyhteisöissä.

Toimintaterapeuttina pidän vahvuutenani jokaisen asiakkaan yksilöllisen kohtaamisen iästään ja taustasta riippumatta. Lasten ja nuorten kanssa olen työskennellyt paljon jo ennen toimintaterapeutiksi valmistumistani ja sen koenkin itselleni hyvin mieluisaksi. Musiikki, erityisesti laulaminen ja pianon soittaminen ovat olleet lähellä sydäntäni jo pienestä tytöstä saakka ja mielelläni hyödynnän musiikkia ja muita luovia menetelmiä myös terapiatyössä. Musiikin lisäksi luonnossa liikkuminen ja kädentyöt ovat minulle tärkeä voimavara.

Toimintaterapeutin työssä pidän erityisesti siitä, että saan tutustua asiakkaaseeni yksilönä hänen omassa arkiympäristössään, kuulla mikä juuri hänelle on tärkeää ja mieluista ja hyödyntää kyseisiä asioita terapiatyössä. On hienoa saada olla yhdessä asiakkaan verkoston kanssa miettimässä ja toteuttamassa niitä mahdollisuuksia, jotka edesauttavat kulkemaan kohti omia tavoitteitaan toimintakyvyn ylläpitämiseksi tai sen parantamiseksi.

Koen, että jo nyt jokainen työpäiväni on ollut opettamassa minulle jotakin uutta elämästä ja työstäni. Tämän näköalan toivon säilyttäväni, sillä koskaan en halua olla niin valmis toimintaterapeutti, että tiedän jo kaiken.

Koulutukset

Toimintaterapeutti 2017

GAS-Goal Attainment Scaling koulutus, 2017
Hahmotushäiriöt – ilmiö, teoria, arviointi- ja kuntoutus 2017
Laulupiirtämisen menetelmä 2017
Leikki, lapsen tärkein toiminta 2017
Itsesäätelytaidot – kehitys ja häiriöt 2017
Tunnetaitojen ohjaus terapiatyössä 2017
Kognitiivinen vanhemmuus 2018

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Toimintaterapeutti Sanna Vehkaoja, Coronaria.

Sanna Vehkaoja

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo

Piipa Penttilä

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Terapiapaja

Toimintaterapeutti Aulikki Oksanen, Coronaria.

Aulikki Oksanen

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo

Sara Heikkilä

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Terapiapaja

Takaisin