Takaisin

Kirsi Hornborg

Puheterapeutti

Kirsi Hornborg työskentelee puheterapeuttina pääkaupunkiseudun alueella.

Valmistuin filosofian maisteriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2000. Valmistumiseni jälkeen työskentelin pitkään perusterveydenhuollon puheterapeuttina. Sieltä minulle kertyi laaja-alainen työkokemus puheterapeuttisesta arvioinnista, kuntoutuksesta, moniammatillisesta tiimityöskentelystä sekä lapsen lähiympäristön ohjaamisesta. Olen myös työskennellyt vuoden erikoissairaanhoidossa foniatrisessa yksikössä tutkien ja arvioiden kielihäiriöisiä lapsia ja osallistuen heidän kuntoutussuunnitelmien tekoon.

Olen työskennellyt paljon pienten lasten kielellisten, vuorovaikutukseen liittyvien sekä puhemotoristen vaikeuksien arvioinnin sekä kuntoutuksen parissa. Minulla on kokemusta myös kouluikäisten lasten puheterapiasta. Pidän erityisen tärkeänä asiakkaan lähiympäristön kanssa tehtävää yhteistyötä ja ohjaamista. AAC-menetelmien; kuvien, kommunikaatiokansion sekä tukiviittomien käyttö on minulle tuttua. Työurani aikana olen tehnyt paljon yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä ja syvennän ammattitaitoani säännöllisesti alan koulutuksilla.

Koulutukset

Puheterapeutti, FM

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Tiiamari Moisanen

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie

Puheterapeutti ja tiimivastaava Anette Hasel, Coronaria.

Annette Hasel

Tiimivastaava, Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Vantaa - Jaakonkatu

Puheterapeutti Anna Hokkanen, Coronaria.

Anna Hokkanen

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi

Puheterapeutti Anna Kulmala, Coronaria.

Anna Kulmala

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Vantaa - Coronaria Terapeija

Takaisin