Takaisin

Kirsi Vehviläinen

Psykologi

Toimipaikat

Kielitaito

  • Suomi

Palvelut

Työskentelen psykologina työelämäpalveluissa sekä yksilöiden että työyhteisöjen kanssa Kuopion seudulla. Toimin työterveyspsykologina ja tarjoan kriisitukea äkillisissä kuormittavissa tilanteissa. Puoleeni voi kääntyä psykologisten tutkimusten tarpeisiin liittyen, esimerkiksi työkykyongelmissa. Tarjoan myös työhyvinvointiin liittyviä koulutuksia työyhteisöille.

Otan vastaan myös yksityisasiakkaita, voit kääntyä puoleeni erilaisissa elämän ja terveyden haasteissa. Olen työskennellyt aiemmin muun muassa vaativan tason psykiatrisilla osastoilla sekä työikäisten kipukuntoutuksen parissa. Kliinisen työkokemuksen ja erikoistumiskoulutuksen myötä minulla on osaamista monipuolisesti niin mielenterveyden, kuin somaattisen terveyden pulmien ratkomisesta. Työssäni huomioinkin sekä kehon ja mielen vuorovaikutuksen, että ihmistä ympäröivien ilmiöiden vaikutukset hyvinvointiin. Voit kääntyä puoleeni esimerkiksi unihäiriöiden, ahdistuksen, stressin, kipuongelmien sekä painonhallinnan pulmiin liittyen.

Otathan rohkeasti yhteyttä!

Koulutukset

- psykologian maisteri, Jyväskylän yliopisto 2012
- kliinisen terveyspsykologian erikoispsykologi, Itä-Suomen yliopisto 2019
- työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus, Työterveyslaitos, 2019

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Psykoterapeutti Johanna Kurru, Coronaria.

Johanna Kurru

Psykoterapeutti

Kuntoutus- ja terapiapalvelut - Kuopio - Coronaria Tietotaito

Psykologi Riikka Simonaho, Coronaria.

Riikka Simonaho

Psykologi, Psykoterapeutti

Kuntoutus- ja terapiapalvelut - Kuopio - Coronaria Tietotaito

Kirsi Eskelinen

Neuropsykologi

Kuntoutus- ja terapiapalvelut - Kuopio - Coronaria Tietotaito Kuntoutus- ja terapiapalvelut - Iisalmi - Coronaria Tietotaito

Takaisin