Takaisin

Laura Karhu

Työhönvalmentaja, sairaanhoitaja, sosionomi

Työskentelen itäisellä Uudellamaalla Porvoon, Askolan, Mäntsälän, Pornaisten, Sipoon, Loviisan, Pukkilan, Lapinjärven ja Myrskylän alueella.

Olen positiivisesti ja uteliaasti elämää katseleva sairaanhoitaja ja sosionomi. Viimeisimpänä täydensin koulutuspalettiani Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin opinnoilla, mikä antoi monipuolisesti lisäeväitä ihmisten rinnalla kulkemiseen elämän erilaisissa muutostilanteissa.

Minulle on kertynyt mukavasti kokemusta työllistymisen ja hyvinvoinnin tukemisesta esimerkiksi uravalmennuksen ja pitkäaikaistyöttömien sekä siviilipalvelusvelvollisten terveydenhuollon kautta. Olen työskennellyt useamman vuoden mm. terveyskeskuksissa ja kohdannut kaikenikäisiä asiakkaita niin elämän risteyskohdissa, kuin pienempien huolien ja pohdintojen äärellä.

Omalta tuntuva ja merkityksellinen työ on minulle tärkeää – Tämä kuvastaa myös asennetta, jolla suhtaudun Sinun työllistymiseesi. Työn kuuluu tuoda arkeen iloa, hyvää oloa ja mielenterveyttä, ei viedä niitä. Työhönvalmentajana haluan tukea Sinua löytämään takaisin omalle polullesi tai tekemään kokonaan uutta polkua kuunnellen, minkälaista muutosta kaipaat.

Omia akkujani käyn lataamassa metsässä ja luonnon hyvinvointivaikutukset ovatkin yksi keskeinen kiinnostuksenkohteeni. Työssä nautin luovuuden käytöstä, uuden ideoinnista ja näkökulmien vaihtamisesta. Coronarialla pääsen kohtaamaan Sinut asiakaslähtöisesti, kokonaisvaltaisesti ja arvostaen, mikä on uskoakseni paras tapa päästä kestäviin ja Sinulle oikeasti merkityksellisiin tavoitteisiin.

Olethan yhteydessä, kerron mielelläni lisää TEAK-valmennuksesta!

Koulutukset

Sairaanhoitaja (AMK) 2015
Sosionomi (AMK) 2007

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet (45op) 2021

Lisäksi olen käynyt monenlaisia lyhyempiä lisäkoulutuksia esimerkiksi unenhuoltoon, kriisityöhön ja tietoiseen läsnäoloon liittyen.