Takaisin

Maiju Karhunen

Toimintaterapeutti

Työskentelen Tuusulan, Järvenpään, Keravan, Hyvinkään, Mäntsälän, Pornaisten ja Nurmijärven alueella.

Minulla on ollut onni saada työskennellä hyvin monenlaisten asiakkaiden ja heidän perheidensä kanssa. Olen tehnyt töitä erikoissairaanhoidossa lastenneurologialla, kuntatasolla perheneuvolassa ja nuorisoasemalla sekä kolmannella sektorilla asumispalveluissa.

Sujuvan arjen mahdollistuminen edellyttää usein tiivistä yhteistyötä asiakkaan lähiverkoston kanssa sekä harjoittelua asiakkaan omassa ympäristössä. Terapian vaikuttavuuden takia teen mielelläni liikkuvaa työtä arjen eri ympäristöissä. Myös monipuolisten vastaanottotilojen käyttö mahdollistaa erilaisten tavoitteiden eteen työskentelyn. Etäyhteyttä käytän tarpeen mukaan, terapiakäyntejä voidaan toteuttaa suojatulla etäyhteydellä silloin kun kasvokkain tapaaminen ei ole mahdollista.

Olen työskennellyt paljon erilaisten lasten neurologisten häiriöiden sekä psyykkisesti oireilevien nuorten parissa. Erityisen kiinnostunut olen neuropsykiatrisesta oirekirjosta ja siihen liittyvistä käyttäytymisen säätelyn haasteista. Työskentelen mielelläni niin pienten lasten, koululaisten kuin nuorisoikäistenkin kanssa. Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä.

Koulutukset

Toimintaterapeutti AMK 2014 

Zones of Regulation – tunnetilojen ja vireystasojen itsesäätely

Neuropsykiatria NYT – Kehityksellinen neuropsykiatria lapsuudesta aikuisuuteen 

Sosiaaliset taidot ja kommunikaatio 

SPIRAL – lautapeli kuntoutuksen tavoitteen asettelun tueksi 

Aistikoulutus - neuropsykiatrisesti oireilevien lasten aistitiedon käsittelyn haasteet ja niiden tukeminen arjessa 

Leikki kuuluu kaikille (Ludic model)

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Toimintaterapeutti Sari Salmela, Coronaria.

Sari Salmela

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Vantaa - Jaakonkatu Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Järvenpää Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tuusula - Hyrylä

Sanna Hakala

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tuusula - Hyrylä

Sonja Kumpu-Nukarinen

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Lahti Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Hollola

Mari Sammalkorpi

Tiimivastaava, toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Vantaa - Jaakonkatu Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Järvenpää Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tuusula - Hyrylä

Takaisin