Takaisin

Marjaana Haverinen

Fysioterapeutti

Marjaana Haverinen työskentelee fysioterapeuttina Espoon Kappelitien ja Helsingin Malmin toimipisteissä.

Fysioterapeuttina työskentelen psykofyysisen fysioterapian viitekehyksestä nuorten ja aikuisten parissa. Psykofyysinen fysioterapia avaa kuntoutukseen kokonaisvaltaisen näkökulman, jossa keho ja mieli ovat erottamattomat ja jatkuvassa vuorovaikutuksessa toisiinsa nähden. Se perustuu kokemukselliseen oppimiseen ja keholliseen harjoitteluun. Tämä mahdollistaa kuntoutujan oivallusten heräämisen suhteessa omaan kehoonsa, sen toimintaan, oireisiin ja reaktiomalleihin, jolloin fysioterapian edetessä voidaan harjoitella näihin liittyviä kehollisia itsesäätelykeinoja toimintakyvyn edistämiseksi.

Psykofyysisestä fysioterapiasta ovat hyötyneet erityisesti kuntoutujat, joilla on ollut erilaisia pitkittyneitä kiputiloja, tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, päänsärkyä tai migreeniä, väsymysoireistoja, ahdistuneisuutta, masennusta, traumasta tai post-traumaattisesta stressireaktiosta aiheutuvia fyysisiä oireita tai kehonkuvaan liittyvä haasteita. Työssäni yhdistelen fysioterapiaan kuntoutujan tarpeiden, voimavarojen ja tavoitteiden mukaisesti erilaisia kehollisia liike-, hengitys- ja jännittyneisyydensäätelyharjoituksia manuaaliseen hoitoon ja akupunktioon. Olen kouluttautunut myös neuropsykiatriseksi valmentajaksi.

Fysioterapeuttina autan kuntoutujia lempeästi, mutta varmasti, tunnistamaan oman kehonsa toimintaa, voimavaroja sekä löytämään keinoja keholliseen itsesäätelyyn toimintakyvyn edistämiseksi. Minulla on aikaisempaa työkokemusta laajasti niin julkiselta puolelta perusterveydenhuollosta ja erikoissairaanhoidosta kuin yksityiseltä puolelta.

Kehitän ammatillista osaamistani säännöllisellä täydennyskoulutuksella. Vapaa-ajalla toimin Suomen Psykofyysisen Fysioterapian yhdistyksen PSYFY ry:n hallituksessa rahastonhoitajana. Teen työtäni täydellä sydämellä, kiitollisena siitä, että saan olla mukana kuntoutujien oivallusten ja onnistumisien äärellä

Koulutukset

Fysioterapia AMK 2015
Psykofyysisen fysioterapia 2017
ROBE I & II, Voimavarasuuntainen kehontutkimisen perusteet 2018
Akupunktio 2019
Neuropsykiatrinen valmentaja 2019

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Riitta Sulander

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Coronaria Terapeija

Fysioterapeutti Taru Laakso, Coronaria.

Taru Laakso

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Coronaria Lasten terapia Verso

Pauliina Linna

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Coronaria Terapeija Myllypuro Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Vantaa - Coronaria Terapeija

Marianne Rautakorpi

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Coronaria Terapeija

Takaisin