Marjaana Virtanen

Psykologi, psykoterapeutti

Kielitaito: Suomi

Toimipaikka: Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Tampere

Marjaana Virtanen toimii psykologina ja psykoterapeuttina Pirkanmaan alueella.


Olen Valviran laillistama psykologi ja erityistason psykoterapeutti. Minulla on työkokemusta erityisesti perheneuvolatyöstä sekä lasten neuropsykologisesta ryhmäkuntoutuksesta. Olen työskennellyt niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa.

Minulle voit varata ajan, jos olet huolestunut lapsen tai nuoren psyykkisestä voinnista ja toimintakyvystä, tai kaipaat tukea vanhemmuuteen. Tarjoan myös psykoterapiaa aikuisille ja nuorille.

Työskentelyni pohjautuu ratkaisukeskeisen psykoterapian viitekehykseen. Työskentelytapani on asiakaslähtöinen ja asiakkaan voimavaroja sekä vahvuuksia huomioiva. Terapiassa tuetaan selviytymistä vaikeissa elämäntilanteissa hankalien tunteiden ollessa läsnä.

Vastaanotolleni voit hakeutua esimerkiksi ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, jännitysoireiden sekä kuormittaviin elämäntilanteisiin liittyvän stressin vuoksi. Lasten ja nuorten terapiassa olennaista on yhteistyö vanhempien kanssa. Kela-korvattavuus on aikuisten ja nuorten kuntoutuspsykoterapiaan (16-67-vuotiaat). Terapia voi olla niin lyhyt- kuin pitkäkestoistakin, terapian pituus sekä tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

KOULUTUS

Psykologi PsM, 2008
Erityistason psykoterapeutti (Lyhytterapiainstituutti)
Täydennyskoulutusta neuropsykologian alalta, terapiatyöstä sekä Theraplay-vuorovaikutushoidosta