Takaisin

Mauri Sivonen

Psykoterapeutti

Nimeni on Mauri Sivonen ja olen koulutukseltani kouluttajapsykoterapeutti. Minulla on käyttäytymisterapian koulutus ja hyödynnän vastaanotollani myös hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) ja funktionaalis-analyyttisen psykoterapian (FAP) periaatteita. Olen ammatiltani FM, musiikkiterapeutti ja sittemmin työskennellyt erityisopettajana ammatillisessa koulussa, pt. tuntiopettajana ja työnohjaajana ammattikorkeakoulussa, psykoterapeuttina ja kouluttajapsykoterapeuttina yliopistossa sekä työnohjaajana (STOry) yksilöiden ja työyhteisöjen kanssa.

Minulla on työkokemusta lasten, nuorten ja aikuisten hoidoista erityisesti traumojen, masennuksen, ahdistuksen sekä tunne-elämän häiriöiden osalta. Minulla on ollut pitkäaikaisia psykoterapiasuhteita yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Keskeistä työssäni on dialogisuus, empaattinen ja toista kunnioittava kohtaaminen. Merkityksellistä on luoda turvallinen ilmapiiri, jossa voi yhteisesti keskustella vaikeista asioista luottamuksellisesti. Hyödynnän myös kokemuksellisia ja taideterapeuttisia menetelmiä.

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Ismo-Antti Husso

Psykoterapeutti, toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Hämeenlinna

Mari Hämäläinen

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuopio - Coronaria Tietotaito Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Iisalmi - Coronaria Tietotaito

Takaisin