Takaisin

Paula Kauppi

Psykoterapeutti

Paula Kauppi työskentelee psykoterapeuttina Porvoon toimipisteessä.

Olen Valviran hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työskentelen psykoterapeuttina Porvoon toimipisteessä. Minulla on Kelan pätevyys kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajana 16-67-vuotiaiden asiakkaiden kanssa. Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lähestymistapa toimii työskentelyni viitekehyksenä, mihin liittyy oleellisena osana arvostava ja avoin vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Viimeiset vuodet olen työskennellyt traumatisoituneiden ja/tai masennus-, ahdistus-, ja paniikkioireista kärsivien aikuisten kanssa. Tätä ennen minulla on pitkä työkokemus erityislasten kanssa työskentelystä.

Osaamisalueet: masennus-, ahdistus- ja paniikkioireet, traumat, dissosiaatiohäiriöt, neuropsykiatrisista oireyhtymistä ADHD/ADD.

Koulutukset

Erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, 2009
Helsingin yliopisto: koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Kuntoutuspalveluiden palvelupäällikkö Inkka Sundblad, Coronaria.

Inkka Sundblad

Aluejohtaja

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Järvenpää - Sibeliuksenkatu Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Vantaa - Jaakonkatu Coronarias habiliterings- och terapitjänster - Borgå Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Raasepori Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Coronaria Lasten terapia Verso Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Tuusula - Coronaria Hyrylän Fysioterapia

Toimintaterapeutti Liisa Kuisma, Coronaria.

Liisa Kuisma

toimintaterapeutti

Coronarias habiliterings- och terapitjänster - Borgå

Sofie Ravall

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi

Suvi Lepistö

Toimintaterapeutti

Coronarias habiliterings- och terapitjänster - Borgå

Takaisin