Takaisin

Riikka Heinonen

Fysioterapeutti

Olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian parissa vuodesta 2014. Työkokemusta olen hankkinut sekä julkiselta puolelta osasto- ja poliklinikkatyön pyörteistä sekä yksityiseltä fysioterapian sektorilta. Erityisen kiinnostunut olen purentaelinten toimintahäiriöistä (=purentalihakset, leuka, hampaat), selän ja olkapään kiputiloista sekä alaraajaongelmista. Työskentelen myös neurologisten asiakkaiden kanssa. Asiakaskuntani koostuu laajasti nuorista opiskelijoista senioreihin. Työviikkoni sisältävät yksilöasiakkaiden lisäksi ryhmien ohjaamista. Tällä hetkellä ohjaan allasliikuntaa sekä kehonhuolto- ja liikkuvuustunteja. Lisäksi teen koti- ja yrityskäyntejä. Valmistumiseni jälkeen olen käynyt lukuisia täydennyskoulutuksia ja pyrin jatkuvasti kehittämään ammatillista osaamistani.

Työssäni fysioterapeuttina asiakas on aina pääosassa. Huomioin asiakkaan aina kokonaisvaltaisesti, koska silloin vaikutukset ovat usein pidempiaikaiset ja tehokkaammat sekä asiakas kokee tulleensa kuulluksi. Se on minulle tärkeää. Fysioterapeuttina on oltava kiinnostunut myös henkisestä puolesta, ihminen on aina psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus. Mielen ja kehon yhteistyö sekä esimerkiksi palautuminen ovat kiehtovia teemoja. Haluan työssäni motivoida ja ohjata asiakkaita kohti hyvinvointia ja aktiivisempaa elämää.
Työntäyteiseen arkeen saan energiaa liikunnasta, ystävistä ja hyvästä ruuasta. Rentoudun kuntosalilla, metsäpolulla sekä spinning-pyörän selässä hikoillen. Nuoruuteni pelasin pesäpalloa tavoitteellisesti, nykyään liikun hyvinvointi ja terveys edellä kehoani kuunnellen. Vapaa-ajalla teen myös ruokaa pidemmän kaavan mukaan ja leivon.

Ota yhteyttä mikäli haluat tehdä kanssani yhteistyötä.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Turkuun Coronaria Fysiohetkeen!

Koulutukset

Fysioterapeutti 2014
Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus 2016

Movement Practice in Physiotherapy: Alavartalo
TDM-Purentalihasten ja leuan fysioterapia
Suorien vatsalihasten erkauma
Aktiivinen alaraaja, lonkka
Arpikoulutus
Spiral Stabilization peruskurssi
Lantionpohjan fysioterapian peruskurssi
Yläraajavaivojen tutkiminen, kliininen päättely ja kuntoutus
Kinesioteippauksen perusteet
Kinesioteippauksen jatkokurssi: hartiarengas ja yläraaja
Faskiatekniikat käytännössä

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Sari Helminen

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Turku - Coronaria Fysiohetki

Fysioterapeutti ja tiimivastaava Sanna Pennanen, Coronaria.

Sanna Pennanen

Tiimivastaava

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Naantali Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Turku - Coronaria Fysiohetki Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Raisio - Coronaria Fysicos

Fysioterapeutti Sari Wessman, Coronaria.

Sari Wessman

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Naantali

Minka Karivirta

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Naantali

Takaisin