Takaisin

Sanna Pennanen

Tiimivastaava

Sanna Pennanen työskentelee fysioterapeuttina/työfysioterapeuttina ja lymfaterapeuttina Naantalin, Raision, Maskun, Mynämäen, Nousiaisten ja Turun alueella.

"Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2004, Lymfaterapeutiksi 2008 ja työfysioterapeutiksi vuonna 2013. Olen myös käynyt paljon pieniä koulutuksia matkan varrella. Viime aikoina olen erityisesti kouluttautunut johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin.

Erikoisosaamiseni on neurologisessa kuntoutuksessa, työfysioterapiassa sekä lymfaterapiassa. Allasterapiaa teen myös paljon erityisesti lasten kanssa.

Olen työurani aikana työskennellyt erilaisten asiakasryhmien parissa mutta neurologisten aikuisten ja lasten kanssa olen toiminut eniten. Myös erilaisten turvotusten ja kivunhoito lymfaterapian avulla on kuulunut toimenkuvaani. Työterveyshuollossa asiakkaan ohjaus/neuvonta ja ergonomia- asiat ovat osa työtäni.

Asiakas on minulle aina tärkein ja kuntoutan häntä kokonaisvaltaisesti kaikki häneen vaikuttavat asiat huomioon ottaen. Neurologisten kuntoutujien kanssa työskennellessäni olen myös huomannut, kuinka tärkeää on ottaa muu hoitohenkilökunta ja erityisesti omaiset huomioon terapiaprosessissa.

Vapaa-aika menee liikkuessa, lukiessa, lasten harrastuksissa sekä järjestötoiminnassa. Tykkään käydä salilla ja lenkkeillä. Toimin Suomen kuntoutusyrittäjien hallituksessa varapuheenjohtajana sekä Naantalin yrittäjien hallituksen puheenjohtajana. Tärkeimmät asiat elämässäni ovat kuitenkin lapseni. Poika on jo täysi-ikäinen ja asuu Pirkanmaalla, mutta tytär on vielä kotona. Molemmat harrastavat urheilua, joten heidän peleissään tulee paljon kuljettua ihan ympäri suomeakin viikonloppuisin."

Koulutukset

Fysioterapeutti AMK 2004
Liikunnanohjaaja 1999
Mekaaninen diagnosointi ja terapia MDT 2007
Lymfaterapeutti (lyko) 2008
Bobath -peruskurssi 2010
Akupunktio 2011
Neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot 2011
Työterveyshuollon erikoistuminen 2013

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Reetta Mäkinen

Hieroja

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Raisio - Coronaria Fysicos

Fysioterapeutti Sari Wessman, Coronaria.

Sari Wessman

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Naantali

Liisa Louhi-Rajamäki

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Raisio - Coronaria Fysicos

Sari Helminen

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Turku - Coronaria Fysiohetki

Takaisin