Takaisin

Sanna Punju

Toimintaterapeutti

Sanna Punju toimii toimintaterapeuttina Vantaan ja Helsingin alueilla.

"Olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2006 Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta. Opinnoissani suuntauduin lasten- ja nuorten toimintaterapiaan. Ennen valmistumistani työskentelin vuosia ohjaajana Ruskeasuon koululla liikunta- ja monivammaisten lasten kanssa, jatkoin valmistuttuani työskentelyä myös osa-aikaisesti toimintaterapeuttina.

Pian valmistumisen jälkeen aloitin työt Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin neurologian klinikalla, jossa työskentelin sekä osastoilla, että poliklinikalla useita vuosia. Sen jälkeen siirryin työskentelemään polikliinisen kuntoutuksen pariin Terapiapuuhun, ja sen jälkeen olen työskennellyt useita vuosia Ortonilla eri asiakasryhmien parissa osana moniammatillista tiimiä.

Olen tehnyt töitä myös ohjaajana sekä lastensuojelussa, että nuorten aikuisten mielenterveyspuolella. Toimintaterapeutin työn ohella olen toiminut luennoitsijana erilaisissa koulutustilaisuuksissa.

Vahvin erikoisosaamisalueeni on neurologinen toimintaterapia, josta minulla on eniten kokemusta ja käytyjä koulutuksia. Hyödynnän työssäni useita eri viitekehyksiä ja terapeuttisia lähestymistapoja tilanteen mukaan. Olen työskennellyt urallani erilaisten asiakasryhmien kanssa (neurologia, psykiatria, ortopedia, palovammakuntoutus) niin lasten- kuin aikuistenkin puolella.

Käsivammojen kuntoutuksen erikoistumisopinnot olen suorittanut Arcadassa.  Uskon toimivan vuorovaikutuksen olevan yksi onnistuneen terapiasuhteen tärkeimpiä elementtejä. Teen aktiivisesti yhteistyötä eri yhteistyöverkostojen kanssa. Pohjaan työni voimavarakeskeiseen ajatteluun."

Koulutukset

Toimintaterapeutti 2006
Käsivammojen kuntoutuksen erikoistumisopinnot
AD-AHA –sertifikaatti
Tunnon avulla ohjaaminen

"Erikoistumisopintojeni opinnäytetyön tein aiheesta Painevaatteiden käyttö hemipareettisen yläraajan kuntoutuksessa. Toimintaterapeuttikoulutuksen opinnäytetyöni oli Konstikas kirjoittaminen ja kirjoittamisen konstit – 1. Ja 2. Luokan oppilaiden kirjoittamisen kehitys, vaikeudet ja tukikeinot toimintaterapian näkökulmasta."

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Toimintaterapeutti Gabriela Blomqvist, Coronaria.

Gabriela Blomqvist

toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie Coronarias habiliterings- och terapitjänster - Borgå

Toimintaterapeutti Henrika Backman, Coronaria.

Henrika Backman

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Coronaria Terapeija

Toimintaterapeutti Petra Enroth, Coronaria.

Petra Enroth

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Vantaa - Coronaria Terapeija

Toimintatreapeutti Anu Suni, Coronaria.

Anu Suni

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Järvenpää

Takaisin