Takaisin

Sari Salmela

Toimintaterapeutti

Sari Salmela toimii toimintaterapeuttina pääkaupunkiseudulla (Länsi-Vantaa, Länsi-Helsinki, Pohjois-Espoo, Nurmijärvi, Hyrylä)

Minulla on pitkä työkokemus yksilö- ja ryhmämuotoisesta toimintaterapiasta, toimintakyvyn arvioinnista sekä verkostotyöstä erikoissairaanhoidossa nuorisopsykiatrian linjalla.

Työskentelen pääsääntöisesti kouluikäisten, nuorten sekä (nuorten) aikuisten kanssa, joilla esiintyy mielenterveyden ongelmia ja/ tai neuropsykiatrisiin häiriöihin liittyviä erityisvaikeuksia.

Koulutukset

Toimintaterapeutti Amk, 2004 Lähihoitaja, 1999GOAL – Oriented Assessment of LifeskillsSosiaalisen kognition kuntoutusmenetelmä SCIT, (Social Cognition and Interaction Training)Kognitiivisen psykoterapian menetelmät polikliinisessa ja osastotyössä nuorten kanssaKKT- lyhytinterventiot lasten ja nuorten kanssaSensory Profile 2 -tutustuminen arviointimenetelmään Inhimillisen toiminnan malliin perustuva toimintamahdollisuuksien arviointi -koulutus Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM, 40 op. (Tunne ja Taida Oy) Nuottivalmentaja

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Marko Välitalo

Psykoterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi

Toimintataerapeutti Juliana Mikkonen, Coronaria.

Juliana Mikkonen

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Kappelitie

Jemima Pasuri

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Järvenpää - Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tuusula - Hyrylä

Takaisin