Takaisin

Tiia Valtonen

Toimintaterapeutti

Työskentelen pääkaupunkiseudulla.

Olen valmistunut Toimintaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Minulla on kokemusta kuntoutustyöstä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä neuropsykiatristen asiakkaiden parissa. Työkokemusta on kertynyt myös asumispalveluista kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa sekä sosiaalisesta kuntoutuksesta.

Työskentelyotteeni on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Terapiassa/valmennuksessa asioita lähde-tään jäsentämään vahvuuksien kautta painopisteenä arjen saaminen sujuvammaksi ja mielekkääm-mäksi. Tasavertainen kohtaaminen, luottamuksellisen suhteen luominen ja yksilöllisyyden huomioiminen ovat minulle tärkeitä elementtejä asiakastyössä. Vahvuuksiani terapeuttina ovat läsnäolo, rauhallisuus, positiivisuus ja sinnikkyys.

Työskentelen pääsääntöisesti nuorten ja aikuisten kanssa. Olen valmistumassa neuropsykiatriseksi valmentajaksi joulukuussa 2019.

Koulutukset

Toimintaterapeutti, 2013

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, 2019

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Toimintaterapeutti Tarja Tuomisto, Coronaria.

Tarja Tuomisto

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Coronaria Lasten terapia Verso

Katarina Machi

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Coronaria Terapeija

Toimintaterapeutti Oili Alasalmi, Coronaria.

Oili Alasalmi

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Coronaria Terapeija

Toimintaterapeutti Sari Salmela, Coronaria.

Sari Salmela

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Vantaa - Jaakonkatu Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Järvenpää - Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tuusula - Hyrylä

Takaisin