Takaisin

Ursula Saari

Erikoishammaslääkäri, oikomishoito

Toimipaikat

Kielitaito

  • Englanti
  • Suomi

Palvelut

Teen oikomishoitoa kaiken ikäisille; lapsille, nuorille, aikuisille ja iäkkäämmille. Työskentelytapani on rauhallinen, toimenpiteet teen hellävaraisesti. Pyrin kertomaan mahdollisimman tarkkaan ja selkeästi hoitosuunnitelman potilaalle ja hoitokäyntien aikana kerron myös miten hoito etenee. Potilaani ovat olleet tyytyväisiä lopputuloksiin ja myös hoitokäynteihin työskentelytapani osalta.

Oikomishoidolla korjaan mm. purentavirheitä, hammaskaarten ahtauksia, hampaiden asentovirheitä. Lopputuloksena on kaunis, esteettinen ja tasainen hammaskaari. Käyttämiäni oikomistekniikoita ovat mm. Invisalign kalvo-oikomishoito (huomaamattomat läpinäkyvät oikomiskalvot, joilla saadaan korjattua vaikeampiakin purentavirheitä) ja kiinteä kojetekniikka (hammasraudat) joko metallisilla tai keraamisilla oikomiskiinnikkeillä. Oikomishoidon erikoishammaslääkärinä olen perehtynyt hampaiden siirtämiseen tarvittavaan biomekaniikkaan sekä hampaiden ja luuston kasvuun ja kehitykseen.

Minulla on 30 vuoden kokemus oikomishoidon potilaiden hoidosta. Päivitän edelleen tietojani mm. käymällä alan kursseilla, kongresseissa, luen uusia alan julkaisuja ja tutkimuksia. Päivittäinen työni oikomishoidon potilaiden kanssa myös antaa minulle jatkuvaa mielenkiintoa ja innostusta jatkaa työtäni.

Mielestäni on tärkeää itse voida hyvin, jotta voi hoitaa myös potilaita hyvin. Työkuntoani ja omaa hyvinvointiani pidän yllä harrastamalla Astanga -joogaa, juoksemista sekä öljyvärimaalausta.

Koulutukset

Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1993 Turun yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta. Heti hammaslääkäriksi valmistumisen jälkeen aloitin työt oikomishoidon erikoishammaslääkärin vastaanotolla ja hoidin tuolloin oikomishoidon potilaita yhdessä hänen kanssaan. Tuona aikana kävin myös säännöllisesti oikomishoidon jatkokoulutuskursseilla Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kiinnostukseni hampaiden oikomishoitoon vahvistui ja pääsinkin erikoistumaan Turun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan 3-vuotiseen oikomishoidon erikoistumisohjelmaan vuonna 2000 ja valmistuin Oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi vuonna 2003.

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Minna Alaniska

Minna Alaniska

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Armando Gale

Armando Gale

Erikoishammaslääkäri, oikomishoito

Coronaria Hammasklinikka Kerava

Essi Hyvönen

Essi Hyvönen

Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka

Takaisin