Hoivan avoimet työpaikat

Palveluesimies ikäihmisten palveluihin, Akaa

Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisus.

Etsimme palveluesimiestä Akaalle kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan Karpinmäen ja Kurkelanhovin palvelukotien toiminnasta. Karpinmäessä ja Kurkelanhovissa tuotamme ikäihmisille ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tuettua asumispalvelua. Karpinmäki sijaitsee Akaan Viialassa ja Kurkelanhovi Akaan Toijalassa.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu esimiestehtävät ja asiakastyö sekä taloudellinen ja toiminnallinen vastuu palvelukodeista. Tarjoamme osaavalle ammattilaiselle mielenkiintoisen työn, henkilökohtaisen koulutuspolun ammattitaitosi kehittämiseen ja mainiot työsuhde-edut.

Kelpoisuusehtona edellytämme terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa sekä hyvää johtamistaitoa. Edellytämme myös työkokemusta esimiestehtävistä sekä työkokemusta hoivatyöstä. Arvostamme kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, asiakaslähtöistä työskentelytapaa, aktivisuutta, vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Haku päättyy 18.3.2018.

Hakemukset

Jätä CV ja hakemus Coronarian rekrytointisivulla osoitteessa: https://rekry.coronaria.fi/MepRekryHoiva/Application/Index/879/
Kun olet avannut sivun, klikkaa ”jatka” siirtyäksesi hakuprosessissa eteenpäin.

Lisätietoja

Coronaria Hoivapalveluiden palvelupäällikkö Päivi Räinä, puh. 050 465 5340 tai paivi.raina@coronaria.fi


Kaikki Coronarian avoimet paikat löydät täältä.


Hoivan sijaisuudet ja keikkatyömahdollisuudet
Coronarian eri yksiköissä on jatkuvasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia ja meille voit nyt ilmoittautua sijaiseksi sijaiset.fi-sivuston kautta.

Rekisteröidy sijaiseksi tästä » (mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia järjestelmään)

Kirjaudu järjestelmään tästä » (jos sinulla on jo tunnukset järjestelmään)

Lisätietoja sijaiset -järjestelmästä

Päivi Räinä
palvelupäällikkö, hoiva
Puh. 050 465 5340
paivi.raina@coronaria.fi