Coronaria Kotikylä Anna ja Aatu, Punkaharju

Hoivakoti Ikäihmisille

Hoitokoti Anna ja Aatu on perustettu vuonna 2002. Syksyllä 2018 tehtyjen yrityskauppojen myötä Annasta ja Aatusta tuli osa Coronariaa. Anna ja Aatu on ikääntyneiden hoivakoti, jossa on 21 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Osa huoneista mahdollistaa pariskunnan yhdessä asumisen. Hoivakoti sijaitsee Putikossa, rauhallisella omakotialueella noin kuuden kilometrin päässä Punkaharjun keskustasta.

asuminen

Annassa ja Aatussa eletään yhteisöllistä ja aktiivista arkea kodinomaisissa tiloissa. Oma keittiö sijaitsee oleskelutilojen välittömässä läheisyydessä, joten asukkaat voivat seurata keittiötöitä ja halutessaan osallistua ruuanvalmistukseen sekä leivontaan. Ihana pullan tuoksu tuoksuu talossa joka viikko.

AKTIVITEETTEJA

Yhdessä asukkaiden kanssa suunniteltu viikko-ohjelma takaa mielekästä tekemistä jokaiseen päivään. Kodissamme on myös käytössä Sävelsirkku – virikepalvelu, jonka monipuoliseen ohjelma tarjontaan kuuluu musiikki, tarinat, muistelu, tietokilpailut ja liikunta. Meillä Annassa ja Aatussa ulkoillaan päivittäin. Asukkaiden toiveiden ja ajatusten huomiointi on meille ensiarvoisen tärkeää, joten kuulemme heitä mm. asukaskokouksissa.

koti Coronaria kotikylä Annasta ja aatusta

Henkilökuntaamme kuuluu kodin toiminnasta vastaava palveluesimies, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, lähihoitajia ja keittiötyöntekijä/siistijä sekä jalkaterapeutiksi kouluttautunut hoitoapulainen. Koulutettu henkilökuntamme on motivoitunutta, positiivisen elämän asenteen omaavaa sekä äärimmäisen sitoutunutta ikääntyneiden hoitoon.

Coronaria Annaan ja Aatuun voi tulla ostopalvelusopimuksella, palvelusetelillä sekä itsemaksavana. Meillä on myös intervallipaikkoja mm. omaishoidettaville.

  • OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

    Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

Lue lisää Coronaria Kotikylä -konseptista