Coronaria Kotikylä – Tupala – Mikkeli

Coronaria rakentaa uuden palveluasumisen kodin ikäihmisille Mikkeliin rauhalliselle pientaloalueelle. Palvelukoti tulee valmistuttuaan työllistämään noin 25 ihmistä. Koti valmistuu helmikuussa 2018.

Tupalaan valmistuu 29 kotia ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Lisäksi kodissa on 12 palvelu-/senioriasumiselle tarkoitettua paikkaa.

Mikkelin ikäihmisten palveluasumisen koti Tupala tulee olemaan yksi Coronaria Kotikylistä. Coronaria Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille. Coronarian Kotikylät ovat pieniä, tyypillisesti noin 30 asukkaan kodikkaita ja yksilöllisiä hoivakoteja. Kotikylä on paitsi palveleva asumismuoto myös aktiivinen yhteisö. Asukas voi osallistua toimintaan ja olla osa yhteisöä omien halujen ja mahdollisuuksien mukaan. Vanhuus on elämänvaihe, jonka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee.

Yhteisöllisyys on yksi arvoistamme ja kutsummekin alueella toimivia omaishoitaja-, seniori- ja muita yhdistyksiä mukaan toiminnallisiin hetkiimme.  Yhdistysyhteistyöstä, vapaista paikoista tai mielenkiinnosta toimintaamme kohtaan voi tiedustella palvelupäällikkö Johanna Ropposelta, p. 050 325 1460, johanna.ropponen@coronaria.fi.

tupala ON YKSI CORONARIAN KOTIKYLISTÄ

  1. Arvostamme vanhuutta ja loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä. Lue lisää täältä.