Coronaria Kotikylä Tupala, Mikkeli

hoivakoti ikäihmisille

Coronaria rakentaa uuden palveluasumisen kodin ikäihmisille Mikkeliin rauhalliselle pientaloalueelle. Coronaria Kotikylä Tupala tulee valmistuttuaan työllistämään noin 25 ihmistä.


29KPL TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HUONEISTOA 
12KPL PALVELU-/SENIORIASUMISEN PAIKKAA 
KOULUTETTU HENKILÖKUNTA ASUKKAIDEN TUKENA YMPÄRI VUOROKAUDEN 

YHTEISÖLLINEN JA KUNTOUTTAVA ARKI


Koti valmistuu helmikuussa 2018

Tupalaan valmistuu 29 kotia ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Lisäksi kodissa on 12 palvelu-/senioriasumiselle tarkoitettua paikkaa.

Mikkelin ikäihmisten palveluasumisen koti Tupala tulee olemaan yksi Coronaria Kotikylistä.

SENIORIASUNNOT – VUOKRA-ASUNTOJA IKÄIHMISILLE

Yhteisöllisyys on yksi arvoistamme ja kutsummekin alueella toimivia omaishoitaja-, seniori- ja muita yhdistyksiä mukaan toiminnallisiin hetkiimme.  Yhdistysyhteistyöstä, vapaista paikoista tai mielenkiinnosta toimintaamme kohtaan voi tiedustella palvelupäällikkö Päivi Räinältä, p.050 465 5340, paivi.raina@coronaria.fi.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

LUE LISÄÄ CORONARIA KOTIKYLÄSTÄ JA SEN ARVOISTA TÄÄLTÄ

 

Päivi Räinä
Coronaria Kotikylä Tupala, Palvelupäällikkö
puh.050 465 5340
paivi.raina@coronaria.fi

CORONARIA KOTIKYLÄ TUPALA, MIKKELI
Rinneahontie  3
50170 MIKKELI