Coronaria Kotikylä Tupala, Mikkeli

hoivakoti ikäihmisille

Coronaria rakentaa uuden 41-paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Mikkeliin Tupalan rauhalliselle pientaloalueelle. Koti koostuu ympärivuorokautisesta tehostetun palveluasumisen kodista sekä senioriasunnoista. Coronaria Kotikylä Tupala avaa ovensa uusille asukkaille maaliskuussa 2018 ja tulee valmistuttuaan työllistämään noin 25 ihmistä.


29KPL TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KOTIA
12KPL SENIORIASUNTOA

KOTI ON SUUNNITELTU TÄYSIN IKÄIHMISTEN TARPEISIIN
MODERNI TURVALLISUUSTEKNIIKKA
KUNTOUTTAVAA JA YKSILÖLLISTÄ ARKEA
GERIATRIN ETÄVASTAANOTTO TARVITTAESSA
VIIHTYISÄ PIHA-ALUE


Koti valmistuu helmikuussa 2018

Coronaria Kotikylä Tupala sijaitsee rauhallisella alueella Mikkelin Tupalassa, noin neljän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Kodissamme on 29 yhden hengen huonetta iäkkäille henkilöille, jotka tarvitseva asumisensa tueksi hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokauden sekä 12 seniorikotia henkilöille, jotka pärjäävät yöaikaan itsenäisesti. Jokaisessa huoneessa ja huoneistossa on oma wc/suihku. Yhteisessä ruokailu- ja oleskelutilassa voi viettää aikaa toisten seurassa.

Lisäturvallisuutta tuo turvarannekkeet. Kotikylä Tupala on asukkaidemme koti, jossa toimimme toimintakykyä tukevien toimintaperiaatteiden mukaisesti. Kodissamme eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan mahdollisimman itsenäisesti ja monipuolisesti kodin arkea.

Käytössämme on SävelSirkku -menetelmäpalvelu, jossa on ikäihmisille mukavaa ohjelmaa. SävelSirkun kautta saamme vuoden jokaiseen päivään jutunaiheita, jumppaa ja musiikkia;  asioita, jotka ovat asukkaillemme tuttuja vuosikymmenten takaa aina tähän päivään saakka.

Kuntoutus elää Kotikylä Tupalan kaikessa toiminnassa.  Jokaista ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista ohjaa fysioterapeutti asukkaalle soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Yhdessä harjoittelu ja tekeminen virkistää sekä motivoi liikkumaan.

SENIORIASUNNOT – VUOKRA-ASUNTOJA IKÄIHMISILLE

Yhteisöllisyys on yksi arvoistamme ja kutsummekin alueella toimivia omaishoitaja-, seniori- ja muita yhdistyksiä mukaan toiminnallisiin hetkiimme.  Yhdistysyhteistyöstä, vapaista paikoista tai mielenkiinnosta toimintaamme kohtaan voi tiedustella palvelupäällikkö Päivi Räinältä, p.050 465 5340, paivi.raina@coronaria.fi.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

LUE LISÄÄ CORONARIA KOTIKYLÄSTÄ JA SEN ARVOISTA TÄÄLTÄ


MITEN CORONARIA KOTIKYLÄ TUPALAAN PÄÄSEE ASUMAAN?

MAKSUSITOUMUKSELLA TAI PALVELUSETELILLÄ

Coronaria Kotikylä Tupalalla on puitesopimus iäkkäiden tehostetusta palveluasumisesta ja palveluasumisesta Etelä-Savon sosiaali ja terveyspalvelujen (Essote) kanssa kanssa, jolloin kotimme asiakkaaksi hakeudutaan Essoten vanhuspalvelujen kautta hankkimalla maksusitoumus. Tulemme myös hakeutumaan palvelusetelituottajaksi, minkä jälkeen meille voi tulla asiakkaaksi myös palvelusetelillä. Lisätietoja antaa Essoten ikäihmisten palvelunohjauksen SAS-työryhmä.

Lue lisää palvelusetelistä

Kotiimme liittyvissä kysymyksissä sekä vapaiden paikkojen tiedusteluissa sekä hoivakodin että senioriasuntojen osalta, voitte olla yhteydessä Coronaria Kotikylä Tupalan palvelupäällikköön Päivi Räinään puh. 050 465 5340.

ITSEMAKSAVANA

Haluaisitko paikan meiltä hoivapaikan, senioriasunnon tai yöhoidon tukitunteja itsemaksavana asiakkaana? Se on mahdollista! Voit olla yhteydessä yksikköömme niin katsomme miten voimme olla avuksi!

MISTÄ PALVELUN HINTA MUODOSTUU?

Coronaria Kotikylä Tupalassa palveluasumisen kustannukset muodostuvat kaupungille maksettavasta hoivamaksusta, vuokrasta ja ateriamaksusta.

ITSEMAKSAVANA HOIVAKOTIPAIKAN JA SENIORIASUNTOJEN HINNAT

 • Tehostetun palveluasumisen hinnat
 • Vuokra 544,42 ee/kk
 • Hoitopäivän hinta 112,79 e/vkr
 • + sisältää ateriat
 • Henkilökunta paikalla 24/7
  • Senioriasunnon hinnat
  • vuokra 544,42 e/kk
  • hoitopäivän hinta 77,69 e/vrk
  • + sisältää ateriat 13 e/pvä
  • henkilökunta paikalla 12 h

TULE TUTUSTUMAAN KOTIIMME!

Esittelemme mielellämme uutta kotiamme sen valmistuttua! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan upouusiin tiloihimme  yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Päivin kanssa.

Päivi Räinä
Coronaria Kotikylä Tupala, Palvelupäällikkö
puh.050 465 5340
paivi.raina@coronaria.fi

Coronaria Kotikylä Tupala, Mikkeli
Poikolanrinne 2
50170 MIKKELI