Coronaria Kotikylä Tupala, Mikkeli

UUSI hoivakoti ikäihmisille

Coronaria on rakentanut uuden ikäihmisten hoivakodin 41 asukkaalle Mikkeliin Tupalan rauhalliselle pientaloalueelle. Koti koostuu ympärivuorokautisesta tehostetun palveluasumisen kodista sekä senioriasunnoista. Coronaria Kotikylä Tupala avasi ovensa uusille asukkaille maaliskuussa 2018.


29KPL TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KOTIA
12KPL SENIORIASUNTOA (PALVELUASUMINEN)

TOIMINNALLISTA JA YHTEISÖLLISTÄ ARKEA
GERIATRIN PALVELUJA TARVITTAESSA
KOTIKYLÄN ASIAKASLUPAUKSIIN SITOUTUNUT HENKILÖKUNTA

KOTI ON SUUNNITELTU TÄYSIN IKÄIHMISTEN TARPEISIIN
MODERNI TURVALLISUUSTEKNIIKKA
VIIHTYISÄ PIHA-ALUE ULKOILUUN


IKÄIHMISILLE SUUNNITELTU, UUSI KOTI

Coronaria Kotikylä Tupala sijaitsee rauhallisella alueella Mikkelin Tupalassa, noin neljän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Kodissamme on 29 yhden hengen huonetta iäkkäille henkilöille, jotka tarvitseva asumisensa tueksi hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Lisäksi kodissa on 12 seniorikotia henkilöille, jotka selviävät yöaikaan itsenäisesti. Jokaisessa huoneessa ja huoneistossa on oma wc/suihku. Yhteisessä ruokailu- ja oleskelutilassa voi viettää aikaa toisten seurassa.

Kodissamme eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea.  Kotikylä Tupalassa se tarkoittaa yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta, aitoa läsnäoloa ja lämmintä ilmapiiriä. Yhdessä suunniteltu viikko-ohjelma tuo sisältöä jokaiseen päivään. Käytämme kodissamme SävelSirkku -menetelmäpalvelua, joka tarjoaa ikääntyneelle mahdollisuuden mielekkääseen toimintaan joka päivä. Tuttuja ja merkittäviä asioita muistellaan ja jaetaan yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa.  Sävelsirkun monipuoliset ohjelmat kuten musiikki, tarinat, muistelut, tietokilpailut ja liikunta virkistävät mieltä ja muistia.

Yhteisöllisyys on yksi arvoistamme ja kutsummekin alueella toimivia omaishoitaja-, seniori- ja muita yhdistyksiä mukaan toiminnallisiin hetkiimme.

SUKELLA TUPALAN UUSIIN TILOIHIN ALLA OLEVASTA 3D-MALLISTA

 

SENIORIASUNNOT – PALVELUASUMISTA IKÄIHMISILLE

Coronaria Kotikylä Tupalan esteettömistä tiloista löytyy puitteet rikkaaseen ja elämänmakuiseen oloon ja eloon myös itsenäisemmille vanhuksille, jotka tarvitsevat tukea päiväsaikaan. Kodissamme on 12 yhden hengen (25m2) senioriasuntoa. Hoivakotimme tarjoaa asumisen tueksi tarvittavia tukipalveluja, kuten turva-, siivous-, ateria-, pyykkäys- ja sairaanhoidon palveluja. Senioriasuntoihin voit tulla asiakkaaksi joko maksusitoumuksella tai kustantamalla hoitopäivämaksun ja vuokran itse.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

LUE LISÄÄ CORONARIA KOTIKYLÄSTÄ JA SEN ARVOISTA TÄÄLTÄ


MITEN CORONARIA KOTIKYLÄ TUPALAAN PÄÄSEE ASUMAAN?

MAKSUSITOUMUKSELLA TAI PALVELUSETELILLÄ

Coronaria Kotikylä Tupalalla on puitesopimus iäkkäiden tehostetusta palveluasumisesta ja palveluasumisesta (senioriasunnot) Etelä-Savon sosiaali ja terveyspalvelujen (Essote) kanssa kanssa, jolloin kotimme asiakkaaksi hakeudutaan Essoten vanhuspalvelujen kautta hankkimalla maksusitoumus. Tulemme myös hakeutumaan palvelusetelituottajaksi, minkä jälkeen meille voi tulla asiakkaaksi myös palvelusetelillä. Lisätietoja antaa Essoten ikäihmisten palvelunohjauksen SAS-työryhmä.

Lue lisää palvelusetelistä

Kotiimme liittyvissä kysymyksissä sekä vapaiden paikkojen tiedusteluissa sekä hoivakodin että senioriasuntojen osalta, voitte olla yhteydessä Coronaria Kotikylä Tupalan palveluesimieheltä Sinikka Liljebergiltä p. 040 6653101, sinikka.liljeberg@coronaria.fi tai palvelupäälliköltä Riikka Pikkaraiselta, p. 040 663 1021riikka.pikkarainen@coronaria.fi

ITSEMAKSAVANA

Haluaisitko paikan meiltä hoivapaikan, senioriasunnon tai yöhoidon tukitunteja itsemaksavana asiakkaana? Se on mahdollista! Voit olla yhteydessä yksikköömme niin katsomme miten voimme olla avuksi!

MISTÄ PALVELUN HINTA MUODOSTUU?

Coronaria Kotikylä Tupalassa palveluasumisen kustannukset muodostuvat kaupungille maksettavasta hoivamaksusta, vuokrasta ja ateriamaksusta.

ITSEMAKSAVANA HOIVAKOTIPAIKAN JA SENIORIASUNTOJEN HINNAT

 • Tehostetun palveluasumisen hinnat
 • Vuokra 544,42 e/kk
 • Hoitopäivän hinta 112,79 e/vrk
 • + sisältää ateriat
 • Henkilökunta paikalla 24/7
  • Senioriasunnon hinnat
  • vuokra 544,42 e/kk
  • hoitopäivän hinta erillisen
  • hinnaston mukaan
  • henkilökunta paikalla 12 h

MEILLE TÄRKEINTÄ ON TYYTYVÄISET ASUKKAAT JA OMAISET

Vuonna 2017 hoivapalvelujemme asukkaiden tyytyväisyys oli mitatusti 4,5/5 ja omaisten 4,1/5. Positiivinen asiakaskokemus on yksi tärkeimmistä palvelun laadun mittareistamme. Pyrimme kaikella toiminnallamme siihen, että asukkaat ja omaiset kokevat asuinyhteisömme kodikkaaksi ja virikkeelliseksi. 

TULE TUTUSTUMAAN KOTIIMME!

Esittelemme mielellämme uutta kotiamme sen valmistuttua! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan upouusiin tiloihimme  yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Päivin kanssa.

Saapumisohjeet julkisilla: Paikallisbussit 2 ja 5 sekä Moppe Hallitustorilta tai Matkakeskukselta.

Sinikka Liljeberg
Palveluesimies
puh. 040 6653 101
sinikka.liljeberg@coronaria.fi