Coronaria Kotikylä Villa Maria, Kokkola

HOIVAKOTI IKÄIHMISILLE

Coronaria Kotikylä Villa Maria tarjoaa ympärivuorokautista huolenpitoa ja hoivaa muistisairauksista kärsiville ikäihmisille Kokkolan Marinkaisissa. Kotikylä Villa Mariassa on 18 asuinpaikkaa.


18 KPL TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PAIKKAA
YMPÄRIVUOROKAUTINEN HUOLENPITO

YKSILÖLLISTÄ JA KODINOMAISTA ASUMISTA
KUNTOUTTAVAA JA YHTEISÖLLISTÄ ARKEA
PÄIVITTÄISTÄ ULKOILUA JA RETKIÄ
MUSIIKKI- JA JUMPPATUOKIOT
LYHYTAIKAISASUMISTA OMAISHOITAJAN VAPAAN AJAKSI


AKTIIVISTA ARKEA

Coronaria Kotikylä Villa Maria sijaitsee Kokkolan Marinkaisissa ja siellä on 18 asukaspaikkaa. Hoivakodissamme on tehostettua palveluasumista muistisairauksista kärsiville ikäihmisille ympärivuorokautisella hoivalla ja huolenpidolla. Kotikylä Villa Marian palveluihin kuuluvat ruokapalvelu, lääkehuolto, vaatehuolto, viriketoiminta sekä kylvetys- ja siivouspalvelu.

Henkilökuntamme tavoitteena on tuoda hyvinvointia ja turvallisuutta dementoituneen arkeen. Toimintaamme kuuluvat päivittäinen ulkoilu, musiikki- ja jumppatuokiot, retket sekä yhteiset juhlat ja tilaisuudet omaisten ja ystävien kanssa. Jokaisella hoivakodin asiakkaallamme on omahoitaja ja jokaiselle laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma yhdessä omaisten ja hoitohenkilökunnan kanssa.

INTERVALLIHOITOON OMAISHOITAJAN VAPAAN AJAKSI

Omainen – tarvitsetko toiminnallisen irtioton arjesta sekä sinulle ja omaisellesi? Me olemme tukena. Tarjoamme ryhmäkodeissamme myös lyhytaikaiseen ja tilapäiseen tarpeeseen intervallihoitopaikkoja omaishoitajan vapaan ajaksi. Ota yhteyttä! 

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

lue lisää Coronarian kotikylästä ja sen arvoista täältä


MITEN CORONARIA KOTIKYLÄ Villa mariaan PÄÄSEE ASUMAAN?

Kotikylä Villa Mariaan voi hakeutua kunnan maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana. Coronaria Kotikylä Valorannan palveluasumisen kustannukset muodostuvat maksettavasta hoivamaksusta, vuokrasta ja ateriamaksusta.

Itsemaksavana tehostetun palveluasumisen hinnat

  • Vuokra 398,90 e/kk
  • Hoitopäivän hinta 122,40 e/vrk
  • Ateriamaksu 16,90 e/vrk
  • Henkilökunta paikalla 24/7

TULE TUTUSTUMAAN KOTIIMME!

Kotiimme liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Coronaria Kotikylä Villa Marian palveluesimieheen Tiia Pajunpäähän puh. 040 723 1785.

Tiia Pajunpää
Coronaria Kotikylä Villa Maria, palveluesimies
Puh. 040 723 1785
tiia.pajunpaa@coronaria.fi

Coronaria Kotikylä Villa Maria
Lepolantie 3
68210 Marinkainen

KUVIA JA TUNNELMIA KODISTAMME