Coronaria laajentaa asumispalvelutoimintaa Kemiin

Ajankohtaista

Coronaria laajentaa asumispalvelutoimintaa Kemiin

Coronarian kasvu jatkuu Coronaria Hoiva Oy:n ostaessa Kemissä toimivan mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluita tarjoavan Botnia24h Oy:n koko osakekannan.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% Suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

Botnia 24h Oy on 2006 perustettu yksityinen hoiva-alan yritys, joka tarjoaa eriasteisia asumispalveluita sekä päihdehuollon laitoshoitoa pääasiallisesti mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Botnia 24h Oy tarjoaa yhteensä 44 hoitopaikkaa sekä suunnitelmallisen ja kuntoutumista kokonaisvaltaisesti tukevan hoitopolkumallin viiden yksikön kokonaisuutena. Henkilökunnalla on mittava kokemus käytös- ja muistiongelmaisten hoidosta.

Yrityskauppa ei vaikuta asiakkaiden palveluihin ja nykyiseen henkilöstöön. Kokenut henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikoissa, tarjoten jatkossakin laadukkaita palveluita.

“Jatkamme hyvillä mielin Botnia24h asumispalvelukotien monipuolista ja vakiintunutta toimintaa. Meille on todella tärkeää tarjota asukkaillemme kaikissa hoivakodeissamme aktiivista, yhteisöllistä ja turvallista arkea. Botnia24h:n toiminta sopii palveluntarjontaamme erinomaisesti”, kertoo Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.

Lisätietoja:
Arto Lamberg
Toimitusjohtaja
Coronaria Hoiva Oy
p. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi

Raimo Kristo
Toimitusjohtaja
Botnia 24 Oy
p. 020 7912 969
raimo.kristo@botnia24h.fi