Coronaria Silmäsairaala

Monipuoliset silmäterveyden palvelut

TIEDOTE 1.7.2022
Yhteistyömme HUS:n ja HYKS:n kanssa jatkuu

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, HYKS silmätautien klinikka ja Coronaria Silmäsairaala
jatkavat yhteistyötä HUS:n alueella silmätautien erikoissairaanhoitoa vaativien potilaiden seurannassa. Lue tiedotteemme täältä >

Näkö on aisteistasi tärkein. Kun näössä ilmenee ongelmia, on viisainta kääntyä silmäsairauksien spesialistin puoleen. Alansa parhaat silmälääkärit, spesialistit, palvelevat sinua kaikissa silmiisi liittyvissä asioissa ja antavat parhaan mahdollisen hoidon. Me Coronaria Silmäsairaalassa pidämme silmistäsi hyvää huolta!

Coronaria Silmäsairaala tarjoaa kattavan valikoiman palveluita kaikkien silmäsairauksien tutkimukseen ja hoitoon. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan huippuammattitaito ja luotettavuus. Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat glaukooman ja silmänpohjan ikärappeuman tutkimukset ja hoito sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito kuten esimerkiksi kaihileikkaukset.

Asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä saamaansa palveluun silmäsairaaloissamme ja yli 90% suosittelisi meitä läheisilleen.

Onko sinulla palveluseteli kaihileikkaukseen?

Jos sinulla on HUS:n palveluseteli kaihileikkaukseen, voit varata ajan Coronaria Silmäsairaalasta. Palveluseteliasiakkaana maksat sairaalassamme ainoastaan leikkauksen omavastuun 79,00 €.
Aikaa varatessasi tarvitset palvelusetelin numeron ja varmennekoodin. Soita ja varaa aika kaihileikkaukseen numerosta:

p. 020 780 6395

Lue lisää palvelusetelistä >


HUS-Maksusitoumusasiakkaat

Toimimme HUS:n kanssa yhteistyössä. Jos olet saanut maksusitoumuksen silmälääkärikäyntiä varten, HUS lähettää sinulle siitä tiedotteen, jossa hoitopaikaksesi ilmoitetaan Coronaria Silmäsairaala.

Sinun ei tarvitsen varata meille aikaa, kutsumme sinut tutkimukseen ja hoitoon. Aikojen saatavuuteen vaikuttaa mm. lääketieteellinen kiireellisyys, jonka HUS:n silmälääkärit määrittelevät.

Lue lisää HUS:n maksusitoumuksesta >


Asiakkaaksi Coronaria Silmäsairaalaan

Olemme saaneet useita ajanvarauspyyntöjä yksityislääkärin vastaanottoajoille Coronaria Silmäsairaalaan. Meillä on tällä hetkellä mahdollisuus varata vastaanottoaikoja ainoastaan HUS:n maksusitoumusasiakkaille.

Yksityisesti silmälääkärin vastaanottoja voi varata esimerkiksi Silmäasemalta joko optikkoliikkeestä tai Silmäaseman Silmäsairaalasta.
www.silmaasema.fi tai p. 010 190 200 (ma-pe 8-18, la 9-16)


Glaukoomahoitajan vastaanotto Tilkan Viuhkassa

Glaukooman seurantaan liittyvät näkökenttätutkimukset ja erilaiset silmäkuvaukset tehdään viuhkan rakennuksessa osoitteessa:

Mannerheimintie 164 A.

Ilmoittautuminen tapahtuu pääaulassa olevalla automaatilla. Huomioithan, että samassa aulassa on myös muiden talossa toimivien yritysten ilmoittautumislaitteita.

Saapumisohjeet Viuhkaan>


Lue lisää silmien terveydestä artikkeleistamme