Ammatillisen kuntoutuksen palvelut – erottavat tekijät ja asiakkaan ohjaaminen

Aika ti 12.12.2023
klo 14:00–15:00
Paikka Online

Tervetuloa Coronaria kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme ammatillisen kuntoutuksen palvelukokonaisuutta ja palveluiden eroavaisuuksia sekä erityispiirteitä.

Kulmakivenä webinaarissamme ovat Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus (TEAK) sekä laaja-alainen ammatillinen Taito-kuntoutus. Esittelemme aihetta asiakas-esimerkkien kautta. Webinaari on suunnattu kaikille, jotka työssään ohjaavat asiakkaita ammatilliseen kuntoutukseen ja tavoitteenamme on helpottaa asiakkaan ohjausta oikean palvelun pariin.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme asiantuntijoina toimivat ammatillisen kuntoutuksen tuotepäälliköt Sina Isokallio ja Marja-Leena Päkkilä. Webinaarissa käymme läpi seuraavia aiheita:

  • Ammatilllisen kuntoutuksen palvelukokonaisuus
  • TEAK ja Taito-kuntoutus: milloin ja kenelle?
  • Asiakaspolku esimerkkien kautta
  • Onnistumisia ja vaikuttavuus
  • Yhteistyön merkitys asiakkaan motivaation ja pystyvyyden rakentamisessa
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin ilmoittautumisvaiheessa.

Asiantuntijana tuotepäällikkö Sina Isokallio

Sina on toiminut reilu 10 vuotta ammatillisen kuntoutuksen parissa ja viimeiset vuodet hän on vastannut kuntoutuksen kehittämisestä sekä osallistunut etä- ja verkkokuntoutuksen kehittämiseen.

"Ammatillinen kuntoutus on vaikuttavaa ja tavoitteellista! Onnistuneen kuntoutuksen tuloksena voi olla esimerkiksi työhön paluu, ammatillisten taitojen kehittyminen tai työkyvyn paraneminen."

Palvelupäällillö Marja-Leena Päkkilä

Asiantuntijana tuotepäällikkö Marja-Leena Päkkilä

Marja-Leena on toiminut reilun 20 vuoden ajan työllisyyden parissa erilaisissa työtehtävissä TE-palveluissa, työllisyyden kuntakokeilun kehittämisen parissa sekä ammatillisen kuntoutuksen kehittämisessä.

"Ammatillinen kuntoutus on mahdollisuus jokaiselle työnhakijalle, joka tarvitsee tukea kiinnittyä työhön. Yhteistyö eri toimijoiden välillä on avain onnistumiseen. " 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: nina.punakivi@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.