Webinaari: Kestävään työllistymiseen tähtäävä ammatillinen kuntoutus 

Aika ti 23.4.2024
klo 15:00–16:00
Paikka Online
Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme kestävään työllistymiseen tähtäävää ammatillisen kuntoutuksen palvelukokonaisuutta, ja miten palvelut limittyvät sujuvasti työllisyyspalveluiden rinnalle. Webinaari on suunnattu kaikille, jotka työssään ohjaavat asiakkaita ammatilliseen kuntoutukseen. Tavoitteenamme on selkeyttää kuntoutuksen palvelupolkuja, jotka aidosti auttavat asiakkaita työelämän haasteiden saralla.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijoina toimivat ylilääkäri Jari Turunen sekä ammatillisen kuntoutuksen tuotepäällikkö Sina Isokallio. Webinaarissa käymme läpi seuraavia aiheita:

  • Tavoitteellinen ammatillinen kuntoutus ja palvelupolut (Akse, Taito, TEAK ja muut kuntoutuspalvelut)
  • Milloin ammatilliseen kuntoutukseen työllisyyden peruspalveluiden rinnalla, nivelvaiheet
  • Oikea-aikainen kuntoutus
  • Asiakkaan motivointikeinot

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Asiantuntijana ylilääkäri Jari Turunen

Jarilla on pitkä kokemus ammatillisesta kuntoutuksesta ja kuntoutuksen kehittämisestä. Asiakkaan arvostava kohtaaminen ja kiinnostus heidän moninaisista terveydellisistä ja muuhun elämään liittyvistä huolenaiheesta auttaa viemään ammatillista kuntoutusta eteenpäin. Ratkaisujen etsiminen yhdessä osaavan työryhmän kanssa on aina palkitsevaa ja siitä Jarilla on kymmenien vuosien kokemus. Jari on myös etäkuntoutuksen pioneereja.

Asiantuntijana ammatillisen kuntoutuksen tuotepäällikkö Sina Isokallio

Sina on toiminut reilu 10 vuotta ammatillisen kuntoutuksen parissa ja viimeiset vuodet hän on vastannut kuntoutuksen kehittämisestä sekä osallistunut etä- ja verkkokuntoutuksen kehittämiseen.

Ammatillinen kuntoutusselvitys on kokonaisvaltainen ja vaikuttava ammatillisen kuntoutuksen palvelu, jonka avulla monet asiakkaamme löytävät uuden ammatillisen suunnan ja jatkosuunnitelmat.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: annina.latvala@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.

Ilmoittautuminen

Tulevat tapahtumat