Webinaari: Kuormituksen säätely liikkuvassa terapiatyössä

Aika to 21.3.2024
klo 15:00–16:00
Paikka Online, Zoom
Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme työn kognitiivista kuormitusta ja palautumista. Webinaari on suunnattu esimerkiksi liikkuvaa työtä tekeville toiminta- ja puheterapeuteille. Lisäksi kerromme Coronariasta työnantajana ja työmahdollisuuksista meillä.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme asiantuntijoina toimivat sairaanhoitaja ja mindfulnessohjaaja Petronella Seppälä ja rekrytointikoordinaattori Miia Suomi. Webinaarissa käymme läpi seuraavia aiheita:

  • Coronaria, ketä me olemme?
  • Meillä toiminta- tai puheterapeuttina
  • Mitä on kognitiivinen kuormitus terapiatyössä
  • Vinkkejä kognitiivisen kuormituksen säätelyyn liikkuvassa työssä
  • Vinkkejä palautumiseen liikkuvassa terapiatyössä, psykologisen palautumisen malli

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin ilmoittautumisvaiheessa.

Asiantuntijana sairaanhoitaja (YAMK) Petronella Seppälä

Petronella on sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi opiskellut myös neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja mindfulness-ohjaajaksi.

"Olen kouluttanut sote-alan yhteisöjä palautumisen teemoista useita vuosia. Tällä hetkellä työskentelen Pirkanmaalla moniammatillisessa LAKU-perhekuntoutuksessa sekä asiantuntijakouluttajana Coronaria Akatemiassa."

Kuntoutuksen rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Asiantuntijana rekrytoin­ti-koor­di­naattori Miia Suomi

Miia on ollut tiiviisti mukana seuraamassa Coronarialaisten moninaisia urapolkuja ja elinikäinen oppiminen on hänelle sydämen asia.

"Coronaria tarjoaa maan laajimman koulutuskattauksen asiantuntijoilleen. Haluamme varmistaa että työntekijämme saavat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää osaamistaan ja näin meiltä löytyy ajankohtaisin ja tuorein tutkimustieto."

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: annina.latvala@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin. Yhteystietosi lisätään Coronarian markkinointi- ja asiakasrekisteriin, voit lukea tietosuojaselosteemme täältä.

Ilmoittautuminen