Coronaria Kotikylä Elämänpuu, Tampere

HOIVAKOTI IKÄIHMISILLE

Coronaria Kotikylä Elämänpuu sijaitsee rauhallisella alueella Tampereen keskustan ulkopuolella. Kiinteistössä on iso ja turvallinen piha ulkoiluun ja oleskeluun. Elämänpuussa on yhteensä 30 tilavaa senioriasuntoa (palveluasumista), joista on 24 yksiötä ja 6 kaksiota. Lisäksi talo tarjoaa 16 ikäihmiselle ympärivuorokautista hoivaa.


16 KPL TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PAIKKAA
30 KPL SENIORIASUNTOJA, JOISSA PALVELUAIKA KLO 7-22, LISÄPALVELUNA YÖHOIDON TUKIKÄYNIT

PALVELUSETELI
KUNTOUTTAVAA JA YHTEISÖLLISTÄ ARKEA

OMA FYSIOTERAPEUTTI 
TURVARANNEKKEET
SÄVELSIRKKU

MONIPUOLISET TUKIPALVELUT KUTEN PYYKKÄYS JA SIIVOUS


tuemme, ohjaamme ja autamme arjen askareissa

Asukkaidemme hyvinvoinnista huolehtii ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Talossamme on asukkaiden toiveisiin perustuvaa monipuolista ohjelmaa ja meillä käy paljon esiintyjiä myös talon ulkopuolelta. Asukkaaksi voit tulla palvelusetelillä.

Käytössämme on SävelSirkku -ohjelmisto, joka on mieltä ja kehoa kuntouttava menetelmä.  SävelSirkun kautta saamme vuoden jokaiseen päivään jutunaiheita, jumppaa ja musiikkia;  asioita, jotka ovat asukkaillemme tuttuja vuosikymmenten takaa aina tähän päivään saakka.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

lue lisää Coronarian kotikylästä ja sen arvoista täältä

MITEN CORONARIA KOTIKYLÄ ELÄMÄNPUUHUN PÄÄSEE ASUMAAN?

PALVELUSETELILLÄ

Coronaria Kotikylä Elämänpuu on hyväksytty Tampereen kaupungin palveluasumisen palvelusetelituottajaksi! Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli sinulle on myönnetty kaupungilta palveluseteli, voit valita Coronaria Kotikylä Elämänpuun hoivapaikaksesi.  

Palveluseteliä voi hakea kuka vain, ja se myönnetään asiakkaalle kaupungin tekemän kokonaisvaltaisen palveluntarpeen arvioinnin jälkeen. Lisätietoja palvelusetelin hakemisesta saat Tampereen kaupungin sivuilta ja oman alueesi kotihoidosta.

 Kun sinulle on myönnetty palveluseteli, voit tiedustella vapaita paikkoja  Coronaria Kotikylä Elämänpuun palveluesimieheltämme Pauliina Lehikoiselta puh.  050 501 7859.

Lue lisää palvelusetelistä

ITSEMAKSAVANA

Mikäli sinulle ei ole myönnetty palveluseteliä, ja haluaisit hankkia meiltä hoivapaikan tai esimerkiksi vain yöhoidon tukikäyntejä, voit tulla asiakkaaksi myös itsemaksavana. Voit olla yhteydessä yksikköömme niin katsomme miten voimme olla avuksi!

 

Tule tutustumaan kotiimme!

Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä kotiimme! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihin ja toimintaamme yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Pauliinan kanssa.

Pauliina Lehikoinen
Coronaria Kotikylä Elämänpuu, Palveluesimies
Puh.050 501 7859
pauliina.lehikoinen@coronaria.fi

Johanna Korhonen
Sairaanhoitaja, Puh. 050 501 7851

Coronaria Kotikylä Elämänpuu
Jankanraitti 23
33560 Tampere