Kuntoutus- ja terapiapalvelut -Pielavesi

Tarjoamme fysioterapiaa Pielavedellä ja sen seuraavissa ympäristökunnissa: Keitele, Kiuruvesi, Tervo, Vesanto ja Kuopio.

Palvelemme Pielavedellä osoitteessa Toritie 2. Fysioterapeuttisen haastattelun ja alkututkimuksen perusteella laadimme yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset fysioterapian tavoitteet ja hoitosuunnitelman. Meiltä saat myös vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

Pielaveden toimipisteemme on entinen Fysioterapiakeskus Tupuna Oy, jonka toiminta siirtyi Coronaria Contextia Oy:lle liiketoimintakaupan myötä kesäkuussa 2018.

Uusi nimemme on Coronaria Tupuna.


HINNASTO

Fysioterapia 30 min 43 € (Kelan korvaus 4 €)
Fysioterapia 45 min 52 € (Kelan korvaus 6 €)
Fysioterapia 60 min 60 € (Kelan korvaus 6€)
Fysioterapia 75 min 72 €

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME:

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, MDT-terapia (McKenzie-menetelmä), ikääntyneiden fysioterapia, neurologinen fysioterapia, kinesioteippaukset, hyvänlaatuisen asentohuimauksen tutkimus ja hoito, fysioterapia kotikäynteinä.

Varaa aika verkossa