Coronarian naishammaslääkäri työssään.

Vihdin Hammaslääkäriasemasta tuli Coronaria Hammasklinikka Nummela

Ajankohtaista

Coronarian hammasklinikkaverkosto laajenee Nummelaan, kun Coronaria osti 31.3.2020 Vihdin  Hammaslääkäriaseman (Suuterveyspalvelu Oy) liiketoiminnan. 

Nimi vaihtuu 1.4.2020 alkaen Coronaria Hammasklinikka Nummelaksi. Tutut työntekijät jatkavat edelleen tarjoten hammashoidon palveluja samaan tapaan kuin ennenkin.

”Terveydenhuoltoala muuttuu kovasti ja kaupan myötä omaa vastaanottotoimintaa voi laajentaa, kun on leveämmät hartiat. Pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan laajemmin ja monialaisemmin laadukasta palvelua asiakkaillemme. Coronariassa tärkeää on se, että yrityksen takana on suomalaiset vahvat henkilöomistajat”, Vihdin Hammaslääkäriaseman yrittäjä Mikko Käki kertoo kaupan taustoista. 

Liiketoimintakauppa tukee Coronarian valtakunnallista suun terveydenhoidon kasvustrategiaa, johon liittyy suomalaiseen asiakaslähtöiseen terveydenhuoltoon investoiminen sekä yritysostojen että orgaanisen kasvun kautta. Coronarian tavoitteena on rakentaa koko Suomen kattava suun terveydenhoidon asiakaslähtöinen palveluverkosto.

”Vihdin Hammaslääkäriasema on pitkään Vihdin Nummelassa toiminut hammaslääkäriasema, jolla on vakiintunut asiakaskunta ja kokenut henkilökunta. On ilo saada Vihdin Hammaslääkäriasema osaksi Coronaria Hammasklinikka -ketjua”, toteaa Coronaria Hammasklinikka Oy:n toimitusjohtaja Satu Ohukainen.

Vallitsevassa koronavirustilanteessa hammasklinikkamme asiakaskäynnit toteutuvat ajantasaisen viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Vastaanotolle ei tule saapua, jos on sairaana tai on tullut vasta ulkomailta. 

Noudatamme vastuullista hygieniaohjeistusta yksiköissämme. Hoidamme potilaita normaalisti, mutta samalla pyrimme monilla toimenpiteillä estämään infektioiden leviämistä. Emme esimerkiksi kättele vastaanotoillamme nykytilanteessa.

Lisätietoja

Coronaria Hammasklinikka Oy
Satu Ohukainen
Toimitusjohtaja
040 7648 772
satu.ohukainen@coronaria.fi

Vihdin Hammaslääkäriasema Oy
Mikko Käki 
Yrittäjä
044 503 6635
mikko.kaki@coronaria.fi