Iäkäs mieslääkäri katsoo kohti.

Lääkäreille

Coronaria Analyysipalveluiden sivut lääkäreille

Coronaria Analyysipalvelut on erikoistunut auttamaan perusterveydenhuollon lääkäreitä niin rytmihäiriöiden, verenpainetaudin kuin uniapnean diagnosoinnissa. Palveluprosessimme on hiottu niin, että potilas saa avun jo ensimmäisessä hoitopaikassaan ja lääkäri voi tehdä hoitopäätöksen konsultaatiolausuntomme perusteella.

Toimintamallissamme terveydenhuollon yksikön lääkäri saa käyttöönsä Suomen kokeneimpien erikoislääkäreiden osaamisen. Konsultaatiolausunnon saa nopeasti, viiden vuorokauden kuluessa rekisteröinnin lähettämisestä. Hoitavalla lääkärillä on tämän jälkeen käytettävissään konsultaatiolausunto, jonka perusteella hän voi tehdä hoitopäätöksen.


Palveluprosessimme on selkeä

Miten palvelumme toimii graafi
Tummahiuksinen ja sinisilmäinen mieslääkäri katsoo kohti.

Erikoislääkäri, oman alasi spesialisti, haluatko työskennellä meillä?

Haluatko olla osana uudistamassa suomalaista terveydenhuoltoa ja tuoda erikoisalaosaamisesi kaikkialle Suomeen? Samalla saat lisää joustavuutta työviikkoihisi tai voit jatkaa työuraasi keveämmin pitäen yllä vahvaa ammattitaitoasi. 

Me Coronaria Analyysipalveluissa arvostamme osaamistasi. Coronaria Analyysipalveluissa työskentelee jo kymmeniä erikoislääkäreitä, monet osa-aikaisesti oman työnsä ohella. Työskentely meillä on joustavaa, ajasta ja paikasta riippumatonta. Huolehdimme tietojärjestelmät ja tietoturvan ajan tasalle, sovimme kanssasi toimintamallit, aikataulutuksen ja lausuntojen määrän pitäen kiinni lausuntojen korkeasta laadusta - aina.

Haluaisitko kysyä lisää tai keskustella eri työskentelymahdollisuuksista Coronaria Analyysipalveluissa? Täytä yhteydenottopyyntölomake, olemme sinuun yhteydessä.

Lääkärin yhteydenottopyyntö

Lääkäreille tarkoitettu oma yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.