Annu Tertsunen, johtava ylilääkäri, terveyspalvelut, Coronaria

Annu Tertsunen Coronarialle johtavaksi ylilääkäriksi

Ajankohtaista

Oululainen terveys- ja hoivapalveluyritys Coronaria vahvistaa osaamistaan sosiaali- ja terveyspalvelujen integraatiossa. Erikoislääkäri Annu Tertsunen aloittaa Coronarian perusterveydenhuollon palveluiden johtavana ylilääkärinä 1.9.2017 alkaen. Tertsunen siirtyy tehtävään Lääkäriliiton OYS-ervan piiriylilääkärin tehtävästä.

- Terveyspalvelut ovat muutoksessa, joka voi vielä edetä hyvin moneen suuntaan. Koen tärkeäksi olla osaltani viemässä palvelutuotantoa kohti järkevää ja integroitua toimintatapaa, mitä tahansa valtion tasolla päätetäänkin, Annu Tertsunen kertoo tehtävästään. - Nyt jos koskaan tarvitaan terveyspalvelukentällä lääkärien osallistumista palveluiden uudistamiseen ennakkoluulottomasti. Itselleni tämä uusi työ on haaste ja mahdollisuus – olla mukana rakentamassa jotain ihan uutta, niin yksityisen palveluntuottajan näkökulmasta kuin koko terveyspalvelujärjestelmän kannalta.

- Asiakkaalle ja potilaalle sote-uudistuksen ei pitäisi näkyä haasteena vaan positiivisena asiana, niin palveluiden laadussa kuin erityisesti niiden saatavuudessa. Sekä saatavuudessa että laadussa näen yksityisen sektorin tärkeänä kumppanina nykyiselle julkiselle terveydenhuollolle, minkälainen malli maakuntiin sitten tuleekin. Itselleni oli myös tärkeää, että Coronaria on suomalainen yritys, joka arvomaailmaltaan nojaa vahvasti palveluiden laatuun, osaavaan henkilöstöön ja vanhojen toimintatapojen uudistamiseen tehokkaammiksi. Muunlaiseen yhtiöön en olisi halunnutkaan siirtyä, Tertsunen sanoo.

Johtavan ylilääkärin tehtäviin sisältyy mm. lääkärien osaamisen johtamista, perusterveydenhuollon palvelutuotannon kehittämistä ja Posion johtavan lääkärin tehtävät.

Lisätiedot:

Annu Tertsunen, johtava ylilääkäri
Terveyspalvelut
Coronaria
annu.tertsunen@coronaria.fi
p. 040 5262505

Ilari Heikkinen, johtaja
Terveyspalvelut
Coronaria
ilari.heikkinen@coronaria.fi
p. 040 1736844