Takaisin

Heli Sitari

Palvelupäällikkö, toimintaterapeutti

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2000. Medifamiliassa olen työskennellyt vuodesta 2010 alkaen. Tällä hetkellä työskentelen Vinski -poliklinikoiden sekä Medifamilian Tampereen seudun palvelujen palvelupäällikkönä. Lisäksi teen asiakastyöstä laitoskuntoutuksen sekä lääkinnällisen kuntoutuksen terapian parissa.

Työkokemusta minulle on kertynyt monipuolisesti lasten ja nuorten toimintaterapiasta sekä lasten perhekuntoutuksesta. Lisäkoulutuksena minulla on mm. neuropsykiatrinen valmentaja, Art (Aggression replacement training) -ohjaaja, mindfulness lapsille, The zones of regulation, myönteisen mielialan vahvistaminen, haastavien tunteiden hallinta. Kiinnostuksen kohteenani on neuropsykiatrinen lasten ja nuorten toimintaterapia sekä perhekuntoutus. Vahvuutenani on ratkaisukeskeinen työskentely, lapsi-, nuori- ja perhelähtöisyys sekä vuorovaikutus. Kuntoutuksessa pyrin antamaan tukea, rohkaisua ja sopivia haasteita. Toimintaterapeuttina olen iloinen, empaattinen ja läsnäoleva. Lisäksi työotteessani on ripaus leikkimielisyyttä ja lempeää jämäkkyyttä.

Koulutukset

Toimintaterapeutti AMK 2000
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 2013

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Lastenneurologi ja lastenpsykiatri Anni Tuominen, Coronaria.

Anni Tuominen

Lastenneurologi, lastenpsykiatri

Coronaria Medifamilia Vinski-poliklinikka Helsinki Coronaria Medifamilia Vinski-poliklinikka Tampere - Hallituskatu Coronaria Medifamilia

Maija Syrjä

Toimintaterapeutti

Coronaria Medifamilia Tampere - Hallituskatu

Takaisin