Takaisin

Kirsi Eskelinen

Neuropsykologi

Kirsi Eskelinen työskentelee neuropsykologisten palveluiden päällikkönä ja neuropsykologian erikoispsykologina Kuopion ja Iisalmen alueella.

Olen neuropsykologi ja toimin Coronaria Tietotaidossa neuropsykologisten palveluiden päällikkönä. Olen koulutukseltani neuropsykologian erikoispsykologi ja minulla on myös neuropsykologian kouluttajan ja työnohjaajan pätevyys.

Olen erityisen kiinnostunut konsultatiivisesta ja työnohjauksellisesta työstä, jossa voin tukea lähialojen ammattilaisia onnistumaan tehtävissään. Työnohjauksessani on psykologeja oppilashuollosta, sairaaloista, perheneuvoloista ja TE-toimistoista. Työnohjaus onnistuu myös videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Teen neuropsykologisia tutkimuksia lapsille, nuorille ja aikuisille ja osallistun yhdessä muiden ammattilaisten kanssa kuntoutussuunnitelmien laatimiseen. Teen myös neuropsykologista kuntoutusta lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen erityisesti perehtynyt asiakkaisiin, joilla on neuropsykiatrinen diagnoosi, aivoverenkierron häiriön jälkitila tai aivovamma.

Koulutukset

Neuropsykologian kouluttaja/työnohjaaja 2012
Neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian lisensiaatti 2001
Psykologian maisteri 1992

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Psykologi Kirsi Vehviläinen, Coronaria.

Kirsi Vehviläinen

Psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuopio - Coronaria Tietotaito - Työelämäpalvelut

Psykologi Riikka Simonaho, Coronaria.

Riikka Simonaho

psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuopio - Coronaria Tietotaito

Emmi Heikkinen

Psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuopio - Coronaria Tietotaito

Takaisin