Kirsi Eskelinen

Neuropsykologian erikoispsykologi

Kielitaito: Suomi

Toimipaikka: Coronaria Tietotaito- Kuopio, Coronaria Tietotaito- Iisalmi

Kirsi Eskelinen työskentelee neuropsykologisten palveluiden päällikkönä ja neuropsykologian erikoispsykologina Kuopion ja Iisalmen alueella.


KUVAUS OSAAMISESTA

Olen neuropsykologi ja toimin Coronaria Tietotaidossa neuropsykologisten palveluiden päällikkönä. Olen koulutukseltani neuropsykologian erikoispsykologi ja minulla on myös neuropsykologian kouluttajan ja työnohjaajan pätevyys.

Olen erityisen kiinnostunut konsultatiivisesta ja työnohjauksellisesta työstä, jossa voin tukea lähialojen ammattilaisia onnistumaan tehtävissään. Työnohjauksessani on psykologeja oppilashuollosta, sairaaloista, perheneuvoloista ja TE-toimistoista. Työnohjaus onnistuu myös videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Teen neuropsykologisia tutkimuksia lapsille, nuorille ja aikuisille ja osallistun yhdessä muiden ammattilaisten kanssa kuntoutussuunnitelmien laatimiseen. Teen myös neuropsykologista kuntoutusta lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen erityisesti perehtynyt asiakkaisiin, joilla on neuropsykiatrinen diagnoosi, aivoverenkierron häiriön jälkitila tai aivovamma.

KOULUTUS

Neuropsykologian kouluttaja/työnohjaaja 2012
Neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian lisensiaatti 2001
Psykologian maisteri 1992